Sauna's

Infraroodsauna

In een infraroodsauna kan de temperatuur handmatig worden verhoogd of verlaagd. Door de droge warmte van de infraroodstralen is het erg goed te verdragen. De infraroodsauna is niet alleen bijzonder goed bij spier- en gewrichtspijnen, maar bij een regelmatig gebruik van de infrarood cabine houdt u zich fit en gezond. De gecombineerde werking van infraroodstralen en de warme lucht stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een intense doorbloeding van huid en spieren. Dit zorgt er niet alleen voor dat u zich na een bezoek aan de infraroodsauna fitter voelt, maar ook dat u tijdelijk minder pijn zult ervaren tijdens het bewegen.

Onze infrarood sauna's zijn van Physiotherm ®. Physiotherm ® is sinds september 2009 de eerste aanbieder van de lage temperatuur infrarood cabines. Deze infraroodsauna’s zorgen voor een effectieve behandeling, zonder dat de omgevingstemperatuur onprettig wordt. Bij Thermae 2000 kunt u dus aangenaam genieten van de beste infraroodsauna’s in Limburg.

Warmte naar het lichaam

De beste manier om warmte naar het lichaam te voeren is via infraroodstraling. Het werkt contactloos en verstoort de warmteregeling van de huid niet. De infraroodcabine warmt geleidelijk op, dit helpt met het bevorderen van de stofwisseling en draagt bij aan de versterking van het immuunsysteem. De temperatuur loopt langzaam op en de warmte wordt vanuit de wervelkolom via het bloed verdeeld over het hele lichaam.

Gekleed of ongekleed?

In de sauna's in Thermae 2000 kunt u op reguliere dagen genieten zonder badkleding. Tijdens badkledingdagen is badkleding ook in de sauna's verplicht. Check voor uw bezoek de ongeklede of badkledingdagen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!