Spa

Thermale baden bij Thermae 2000

Het water van Thermae 2000 is bijzonder thermaal water. Het water is ruim 40.000 jaar afgesloten geweest en werd daarmee lang beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Kortom, het water van onze bronnen is puur. Puur en alleen water zult u in onze thermale baden vinden.

 

Drie bronnen in de Cauberg

Thermae 2000 haalt haar water uit drie eeuwenoude bronnen die ter plaatse op de Cauberg in Valkenburg zijn aangeboord. Het thermale water kent door de unieke samenstelling van mineralen en sporenelementen een bijzondere balans. Twee bronnen op een diepte van 381 meter leveren het thermale water voor de thermale binnen- en buitenbaden met een temperatuur van 32°C. Een derde bron op een diepte van 80 meter zorgt voor tintelfris mineraal drinkwater.

Hoogste kwaliteit predicaat

Optimaal genieten van wat de aarde zorgzaam bewaarde. Dat is de kracht van het thermische water van Thermae 2000. Heilzaam, oerzuiver, warm en mineraalrijk. Getest door het Europees Instituut heeft het water wederom de kwalificatie 'ursprunglich rein' ontvangen: de allerhoogste kwaliteitsgarantie die op internationaal niveau aan water wordt gegeven.

Positieve invloed op lichaam en geest

Onderzoek heeft vastgesteld dat thermaal water een heilzaam water is en een bijzonder positieve invloed heeft op het gehele lichaam. Maar bovenal geeft het water van Thermae 2000 een weldadig gevoel. Met een warmte die diep in het lichaam doordringt en u laat voelen als herboren. Het water werkt ontspannend en verzachtend voor de spieren. Ervaar het zelf als u een rondje in onze thermale baden zwemt.