Spa

Buitenzwembad in Limburg

Zwemmen in Valkenburg aan de Geul

Hét zwembad in Valkenburg, bovenop de Cauberg, waar u volledig tot rust komt. Zowel de binnen- als buitenbaden van Thermae 2000 zijn gevuld met thermaal water uit eigen bron en heeft een watertemperatuur van rond de 33 graden. In het buitenzwembad zijn twee whirlpools te vinden waar u heerlijk kunt relaxen in de frisse buitenlucht en het bruisende thermale water. Ga ook eens onder de waterstralen staan en voel hoe het stromende water uw nek en schouders masseert terwijl u geniet van het mooiste buitenzwembad in Limburg.

Buiten zwemmen in alle rust

Op een warme dag behoefte aan verkoeling in een buitenbad in Limburg, maar geen zin in een riedel enthousiaste kinderen en ballen die u om de oren vliegen? Bij Thermae 2000 geniet u in alle rust van het buitenbad en alle overige faciliteiten.

Met een foodtruck voor verfrissende drankjes binnen handbereik en een ruime ligweide om te zonnen, voelt een dagje zwemmen bij Thermae 2000 aan als een échte vakantiedag.

Zwemmen met uitzicht

Om meer van het uitzicht van Valkenburg te genieten zwemt u via de binnenbaden naar het buitenzwembad. Vanuit het buitenzwembad kunt u plaatsnemen op de ligweide die een prachtig panorama uitzicht over de Cauberg in Valkenburg biedt.

Binnen vindt u een zwemstraat, deze voert langs het Lotusbad (whirlpool) en geeft u de mogelijkheid om direct naar buiten te zwemmen. Vanuit het buitenzwembad kunt u plaatsnemen op de ligweide die een prachtig panorama uitzicht over het Heuvellandschap biedt.

Vernieuwingen bij Thermae 2000

Het buitenbad is begin 2023 voorzien van een nieuwe coating. Lees hier meer over onze vernieuwingen.