Spa

Lotusbad

Bij Thermae 2000

Het lotusbad is een whirpool aan de rand van de zwemstraat bij Thermae 2000, verscholen in het groen. In het lotusbad is plaats voor zo'n 8 tot 10 personen. Het lotusbad is met een trapje te bereiken vanuit de zwemstraat, of vanaf de raamkant. 

Onderwater massage

Het gebruik van een whirlpool kan gezien worden als onderwater massage en geeft uw spieren ontspanning (uitermate geschikt bij spierpijn). Een whirlpool is niet hetzelfde als een bubbelbad. Met een bubbelbad wordt vaak een buitenbad bedoeld. Ook buiten kunt u van onderwaterstralen genieten bij Thermae 2000. In het buitengedeelte van het badenlandschap, is een groot gedeelte waar u heerlijk in de bubbels kan zitten of liggen.

Whirpools bij Thermae 2000

Thermae 2000 heeft zes whirlpools van verschillende formaten: een lotusbad, drie whirpools binnen en twee whirpools buiten. Het Lotusbad bevindt zich naast de zwemstraat, de naam is afgeleid van de vorm van het bad (een lotusbloem). De drie whirlpools kunt u vinden bij het grote binnenbad. De twee whirpools buiten bevinden zich in het sauna gebied.