Spa

Whirpools bij Thermae 2000

De term whirlpool is gebaseerd op krachtige massagestralen die door het bad heen worden gepompt. Deze vormen een waterkolk-achtige vorming in het wateroppervlakte (whirlpool). Onze whirlpools hebben een temperatuur van 36 graden celcius.

Het gebruik van een whirlpool kan gezien worden als onderwater massage en geeft uw spieren ontspanning (uitermate geschikt bij spierpijn). Een whirlpool is niet hetzelfde als een bubbelbad. Met een bubbelbad wordt vaak een buitenbad bedoeld. Ook buiten kunt u van onderwaterstralen genieten bij Thermae 2000. In het buitengedeelte van het badenlandschap, is een groot gedeelte waar u heerlijk in de bubbels kan zitten of liggen.

Thermae 2000 heeft zes whirlpools van verschillende formaten: een lotusbad, drie whirpools binnen en twee whirpools buiten. Het Lotusbad bevindt zich naast de zwemstraat, de naam is afgeleid van de vorm van het bad (een lotusbloem). De drie whirlpools kunt u vinden bij het grote binnenbad. De twee whirpools buiten bevinden zich in het sauna gebied.