Terug

Spa en Relax Dagarrangement

Uw wellness dag nét iets extra ontspannen maken? Naast het heerlijk weg-bubbelen in de whirlpools, ontspannen in de vernieuwde sauna's en rustruimtes geniet u met het spa & relax arrangement ook van een heerlijke massage. De perfecte toevoeging aan een ontspannen wellnessdag. 


Welke behandeling kiest u?

Gaat u voor een wellnessmassage om even weg te dromen, ondergaat u liever de vitaliserende Japanse shiatsu massage, of kiest u toch voor een reinigende honing massage? Elke massage heeft zo zijn eigen effecten.  

Badkleding

Iedere dinsdag is het badkledingdag, iedere donderdag ongeklede dag en ieder eerste volle weekend van de maand is het vanaf vrijdag 17.00 uur badkledingweekend. De overige dagen zijn mixdagen. Dat wil zeggen; het zwemgedeelte is mét badkleding, en het saunalandschap is ongekleed. Bekijk het overzicht van badkleding- en ongeklede dagen

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Kies uw gewenste datum

  • Badkledingdag
  • Badkledingweekend (vrijdagavond v.a. 17.00 uur)
  • Naaktdag
  • Naaktweekend (vrijdagavond v.a. 17.00 uur)
  • Mixdag
Dame in badpak maakt gebruik van buitendouche. Dame in badpak maakt gebruik van buitendouche.
Dame geniet in bubbelbad buiten van het uitzicht. Dame geniet in bubbelbad buiten van het uitzicht.
Twee vriendinnen met omgeslagen handdoek in sauna. Twee vriendinnen met omgeslagen handdoek in sauna.
Dame in blauwe badjas langs het bad en man in het bubbelbad. Dame in blauwe badjas langs het bad en man in het bubbelbad.