Wijnbaden in Valkenburg aan de Geul

Maak kennis met vino therapy, speciaal voor alle wijnliefhebbers! Neem plaats in het bubbelende wijnbad en geniet van de lokale wijnen van wijndomein St. Martinus uit Vijlen. De exclusieve wijnbaden, met uitzicht over het Limburgse heuvelland, zijn de nieuwste aanwinst binnen Thermae 2000. Benieuwd naar deze speciale ervaring?

Nieuwsbericht

Vino Therapy

Wijnbad behandeling

Voordat u plaatsneemt in het wijnbad smeert u zich in met puur nature bodyscrub. Hierna neemt u plaats in het bad en dompelt u zich onder in de wijnpulp van de Monarch druif en druivenpitolie. De Monarch druif bevat de stof resveratrol in de schil. Dit is één van de krachtigste antioxidanten die de huid beschermt tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van UV-straling. Daarnaast verstevigt het de huid en gaat het rimpels tegen. In combinatie met de bubbels werkt dit zeer ontspannend en komt er een heerlijke subtiele wijngeur vrij.

In het bad worden rozenblaadjes en Calendula toegevoegd. Beiden hebben een kalmerende werking voor de huid. Zodra de bubbels uitgaan, kunt u genieten van een heerlijk glaasje wijn terwijl u uitkijkt over de prachtige Limburgse heuvels. Dit is wat ze noemen: Bourgondisch genieten!  

Nu boeken

Wellness medewerker strooit wijnpulp in wijnbad terwijl de kraan loopt.

Wijnbad Arrangementen

De wijnbad-beleving is pas optimaal wanneer u deze combineert met een toegang of hotelarrangement. De speciale arrangementen (waar een duo behandeling in het wijnbad bij inbegrepen is) vindt u hieronder terug en zijn direct via de button te reserveren.

Let op: beperkt beschikbaar dus vroegtijdig reserveren wordt aangeraden. 

Dagarrangement Vino Therapy

Beleef nu Vino Therapy op de top van de Cauberg, terwijl u geniet van een prachtig uitzicht over de Limburgse heuvels.

  • Wijnbad arrangement voor twee personen
  • Twee glazen wijn van wijndomein St. Martinus
  • Een gehele dag toegang tot alle spa- en wellnessfaciliteiten

Bekijk arrangement

Glas rode wijn in wijnbad met wijnpulp in het water.
Koppel geniet samen van vino therapy in wijnbad terwijl de zon schijnt.

Hotelarrangement Vino Therapy

Een luxe hotelarrangement voor twee personen incl. gebruik van het wijnbad. Het wijnarrangement bevat naast een overnachting:

  • Wijnbad arrangement voor twee personen
  • Twee glazen wijn van wijndomein St. Martinus
  • Twee gehele dagen toegang tot alle spa- en wellnessfaciliteiten

Bekijk arrangement

St. Martinus

Wijndomein St.Martinus uit Vijlen is opgericht in 1988. Het domein is al meerdere malen uitgeroepen tot beste wijngaard van de Lage Landen. De eigenaar van deze prijswinnende wijngaard is Stan Beurskens. St. Martinus is een hypermodern, technologische en innovatieve wijngaard waar duurzaamheid en respect voor de totale natuur hoog in het vaandel staat.

Fles rode wijn met twee wijnglazen op de rand van het wijnbad met uitzicht over de heuvels.
Collectie van verschillende logo's

In de media

Grote kans dat u de wijnbaden in de media voorbij hebt zien of horen komen. Een kleine greep uit de online verschenen nieuwsberichten, video's en artikelen: