Nieuw bij Thermae 2000: Bierbaden

Nieuw bij Thermae 2000 en speciaal voor alle bier- én wellnessliefhebbers! Neem plaats in een bierbad gevuld met een combinatie van hop, mout en gist, terwijl je geniet van een bierproeverij. Het bierbad is een exclusieve privé wellness ervaring voor twee personen, met uitzicht over het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Het bierbad is niet alleen een unieke en Bourgondische ervaring, het kent ook nog eens een hoop voordelen voor de huid. 

Baden in bier

De voordelen

De ingrediënten van het bierbad, zitten vol met vitamine B, antioxidanten en actieve enzymen. Hier wordt de huid zacht en soepel van, en gaat het haar mooi van glanzen. Het kiezelhoudend gehalte van de hop werkt ook nog eens goed om de poriën van de huid te reinigen.

Doorkijkje richting het privé bierbad van buitenaf.
Koppel zit in het bierbad en genieten van het uitzicht over Zuid-Limburg.l

Duurzaam hergebruik

Van de ingrediënten

Het bierbad van Thermae 2000 wordt gevuld met onder andere hop, mout en gist, afkomstig van brouwerij Klinker. “Het kiezelhoudend gehalte van de hop werkt ook nog eens goed om de poriën van de huid te reinigen. Gasten zitten ongeveer 30 minuten in het bierbad met een watertemperatuur van zo’n 37 graden en genieten naast een volledig verzorgingsritueel van een prachtig uitzicht over het heuvelland.

Dagarrangement vanaf €99,95 p.p.

Voor alle bier- en wellnesfans die net als wij van luxe, natuur en Limburg houden! Een unieke privé wellnesservaring én bierproeverij, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht:

  • Bierbad behandeling voor twee personen
  • Bierproeverij bestaande uit drie bieren, waaronder ons eigen Cauwe bier
  • Borrelplankje in de Loungebar

Bekijk arrangement

Man geniet van Cauwe biertje tijdens de bierbad wellness ervaring.
Koppel geniet van bierbad tijdens unieke bierbad wellness ervaring.

Hotel bierbad arrangement vanaf €499 (voor twee personen)

Speciaal voor de bierliefhebber: een luxe hotelarrangement voor twee personen incl. gebruik van het bierbad. Het bierarrangement bevat naast een overnachting:

  • Bierbad behandeling voor twee personen
  • Bierproeverij bestaande uit drie bieren, waaronder ons eigen Cauwe bier
  • Borrelplankje in de Loungebar

Bekijk arrangement

Bierbad cadeaubon

Geef iemand een unieke bierbad behandeling cadeau middels een handige cadeaubon! Zo kan hij/zij zelf gemakkelijk een reservering maken op een moment naar keuze.

Bestel cadeaubon

Doorkijkje richting het privé bierbad van buitenaf.

Behandeling toevoegen aan entree

Heeft u al een entree voor Thermae 2000? Deze unieke bierbad ervaring is ook als losse behandeling toe te voegen aan uw wellness bezoek. Meer informatie.

Brouwerij Klinker

Brouwerij Klinker is een bierbrouwerij die in Maastricht is gevestigd en in diezelfde historische stad hun bieren brouwt. In april 2021 lanceerde Thermae 2000 haar eigen Thermae 2000 bier, in samenwerking met Brouwerij Klinker. Onze eigen "Cauwe" is uiteraard ook onderdeel van de proeverij tijdens het bierbad arrangement.

Het inschenken van een koud cauwe biertje in het bierbad.