Ontwikkelingen buitenbad

3 januari 2023

Thermae 2000 blijft continu investeren en vernieuwen, om u als gast de mooiste wellness ervaring te blijven bieden. Onderhoud aan onze faciliteiten is dan ook regelmatig nodig.

Wat gaan we precies doen?

Het buitenbad in het zwemgedeelte wordt voorzien van een nieuwe coating. Normaal gesproken wordt de coating om de twee jaar vernieuwd. We kiezen dit keer echter voor een speciale coating, waar we zeker 15 jaar mee vooruit kunnen. Een duurzame oplossing, daar houden we van!

Waar kan ik zwemmen?

Er worden schotten geplaatst tussen het binnen- en buitenbad. Het binnenbad en het Lotusbad (behalve de zwemstraat) blijft daardoor wél geopend. De buitenbaden (de dompelbaden) bij het saunagedeelte blijven eveneens toegankelijk. Wij zorgen ervoor dat één van de dompelbaden wordt verwarmd, zodat u alsnog aangenaam buiten kunt zwemmen.

U kunt daarnaast genieten van de whirlpools, een uitgebreid aanbod aan sauna's en horeca outlets, zoals u van ons gewend bent. Wist u dat Restaurant Senses recent vernieuwd is?

Hoe lang gaan de werkzaamheden duren?

De verwachting is dat de werkzaamheden enkele weken gaan duren. Vanaf donderdag 5 januari 2023 zijn er speciale schotten geplaatst, waardoor de doorgang van het binnenbad naar het buitenbad is afgesloten. Het buitenbad is in het badkledingweekend van 6,7 en 8 januari wel nog geopend en is dan vanaf buiten toegankelijk. Vanaf maandag 9 januari tot en met, naar verwachting, zaterdag 18 februari zal het buitenbad gesloten zijn.


Aangezien we 365 dagen per jaar geopend zijn, is het onoverkomelijk dat de werkzaamheden plaatsvinden tijdens openingsuren. We proberen hinder uiteraard zoveel mogelijk te beperken, maar bieden desondanks onze excuses aan voor enig ongemak.


Terug