NIEUW bij Thermae 2000: Zwangerfit

2 mei 2019

Ben of ken jij iemand die zwanger is of wil worden? In samenwerking met TOP-mama lanceert Thermae 2000 het Zwangerfit programma, waarbij vrouwen worden begeleid om fit, energiek en gezond zwanger te zijn met het combineren van inspanning en ontspanning. TOP-mama is ontstaan uit een onderzoeksprogramma naar een gezonde levensstijl op het effect van een zwangerschap, en later op de gezondheid van een baby.

Bij Thermae 2000 kun je terecht vanaf het moment dat er een kinderwens is, tijdens en na de zwangerschap. Thermae 2000 biedt een uniek concept voor zwangerschapsbegeleiding, waarbij fysiotherapiediëtetiek en ergotherapie samenwerken. Er is aandacht voor het verbeteren van de conditie en spierkracht, de juiste voeding, het optimaliseren van je gewicht en het goed uitvoeren van je dagelijkse activiteiten. Hierdoor krijg je een complete begeleiding, die je helpt om je (aankomende) zwangerschap optimaal te doorlopen.

Energiek en fit de zwangerschap ingaan

Een zwangerschap is een grote belasting voor het lichaam, zowel mentaal als fysiek. Dit betekent hoe fitter je de zwangerschap in gaat, hoe beter en sneller je er weer van herstelt. Daarom ga je al voorafgaand aan de zwangerschap actief aan de slag. Dit doe je onder begeleiding van een ervaren vrouwelijke fysiotherapeute van Paramedisch Centrum Thermae, zowel in groepsvorm als individueel. De activiteiten worden opgebouwd op uw eigen tempo en eigen niveau en hebben het effect voor ogen om af te vallen en fit de zwangerschap in te gaan. Dit wordt gedaan door middel van conditietraining en het versterken van de spieren. Het voordeel hiervan is, is dat je beter voorbereid bent op de zwangerschap en dat door vooraf te sporten veel lichamelijke klachten worden voorkomen.

Therapie op unieke locatie

De training- en therapiesessies vinden plaats in de behandelruimtes, oefenzaal en warme baden van Thermae 2000. De unieke locatie op de top van de Cauberg biedt niet alleen een rustgevende omgeving, maar ook uitkomst voor extra uitdagende trainingen. Zo behoort een bootcamp met uitzicht op het Heuvelland tot de mogelijkheden. Omdat na inspanning, ontspanning zeker zo belangrijk is, krijg je na alle sessies de mogelijkheid om nog 2 uur kosteloos gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten van Thermae 2000. Na een sessie ga je dus gegarandeerd ontspannen naar huis.

Nieuwsgierig?

Abonnementen zijn er al vanaf € 32,- per maand. Lees hier meer over Zwangerfit.


Terug