Februari: maand van de liefde

24 januari 2024 - Thermae 2000 redactie

Er hangt liefde in de lucht bij Thermae 2000! En niet alleen op 14 februari, Valentijnsdag, maar gedurende de hele maand februari. De Thermae 2000 cupido's zorgen tijdens "de maand van de liefde" voor extra beleving. Zo wordt de liefde geserveerd in onze horeca gelegenheden, is onze wellness gehuld in romantische sferen en zal het aan chocolade niet ontbreken tijdens je verblijf.

 

Dé manier om iemands hart te veroveren

Onze spa, dichtbij Maastricht, is dé plek voor een romantisch uitje samen met je geliefde. En mocht je hem of haar nog niet je geliefde mogen noemen, dan is zo'n romantisch uitje in Zuid-Limburg dé manier om zijn of haar hart te veroveren. Het wellness center bestaat uit talloze sauna's (waaronder een Turks stoombad) en binnen- en buitenbaden. Kortom, bovenop de Cauberg vind je de ontspanning die jullie nodig hebben.

Valentijnspecials

Onze speciale Valentijns dag- en hotelarrangementen zijn de gehele maand februari te boeken en bevatten allemaal een unieke en romantische behandeling in duo. Je hebt de keuze uit een bierbad behandeling, een wijnbad behandeling of een lichaamspakking (keuze uit rozen of chocoladepakking). Tevens zit bij alle Valentijnspecials twee glazen Cava inbegrepen.

 

Ontspannende behandeling

Kies je liever voor een andere ontspannende gezichts- of lichaamsbehandeling om jouw geliefde mee te verwennen? Ons wellness center beschikt over een ruim aanbod aan gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en massages. Alle behandelingen zijn tevens mogelijk in duo, zodat jullie gezellig samen kunnen ontspannen!

 

Win een hotelovernachting!

Tijdens de maand van de liefde maak je als gast tevens kans op het winnen van een hotelovernachting in ons viersterren wellnesshotel! Houd hiervoor onze social media kanalen in de gaten.


Terug