Shopping Cart Pixel
Menu

Shiatsu massage

vanaf €39,50 p.p
Reserveer

Japanse vitaliserende en kalmerende drukpuntmassage.

Japanse drukpuntmassage die bestaat uit het geven van druk, met behulp van duimen, vingers en handpalmen, op het lichaam. Shiatsu versterkt uw basisconditie, vitaliseert, ontspant en kalmeert. De weldadige werking van een Shiatsu massage werkt verlichtend bij stress, spier en gewrichtsklachten aan nek, rug, schouders en ledematen. Onze professionele masseurs werken op een traditionele Japanse matras van katoen (futon) die op de grond ligt.

Tijdens de massage draagt u bij voorkeur loszittende kleding (ook voor u aanwezig indien gewenst).

U kunt kiezen uit een 25 minuten of 50 minuten massage.

Nieuw: Vroegboekkorting!

25 min.
 > 7 dagen  7- 2 dagen  < 2 dagen
€ 32,50 € 36,50 € 39,50

 

50 min.
 > 7 dagen  7- 2dagen  < 2 dagen
€ 58,50  € 61,50  € 64,50

Wat is Shiatsu?

Shiatsu is een Japans massagesysteem waarvan het ontstaan voor een deel is terug te voeren op de traditionele Chinese geneeskunde. Shiatsu, wat letterlijk "vingerdruk" betekent, wordt in Nederland vaak drukpuntmassage genoemd. Er wordt uitgegaan van de aanwezige levensenergie en het zelfgenezend vermogen van de mens. Bij goede gezondheid stroomt energie vrij door een netwerk van banen (meridianen) die over het gehele lichaam lopen. Door verkeerde leef- en voedingsgewoonten, gebrek aan lichaamsbeweging, of juist eenzijdig gebruik van het lichaam, emotionele of lichamelijke inspanningen wordt de levensenergie soms verstoord. Als de functies van onze inwendige organen worden verstoord, kan dit leiden tot huidproblemen.

De kracht van Shiatsu is dat naast een genezende werking ook sprake is van een preventieve werking. Shiatsu gaat ervan uit dat het gezicht de spiegel is van alle lichaamsfuncties. Zo kan een schoonheidsspecialist, die Shiatsu massage toepast, een relatie leggen tussen steeds terugkerende puistjes op dezelfde plaats (de huidconditie) en een orgaan (de bron waar energieverstoringen ontstaan).

Neem contact met ons op via het contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord. 

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Shiatsu massage

vanaf €39,50 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Giftset anti-aging

vanaf €59,95 p.p.

Lavendel zeezout bodyscrub

vanaf €44,50 p.p.

Shiatsu massage

vanaf €39,50 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Giftset anti-aging

vanaf €59,95 p.p.

Lavendel zeezout bodyscrub

vanaf €44,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer