Zomervakantie in Valkenburg aan de Geul

19 juli 2023 - Esther Laseur

Sauna en wellness in de zomervakantie

Je vindt het allemaal in Valkenburg aan de Geul

 

Of je nu in de buurt woont of lekker op vakantie bent in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland, een bezoek aan Thermae 2000 is altijd een goed idee. Ons luxueuze wellness resort beschikt over grote buitenzwembaden en een gigantische ligweide om te genieten van het lekkere weer. Laat je telefoon achter in de kluisjes, ga offline en neem je favoriete leesboek mee de ligweide op. Zoek een heerlijke plek in de zon of schaduw en laat je meevoeren in een oase van rust & ontspanning. 

Eten & drinken binnen handbereik 

Beleef het luxe gevoel van een wellness resort en geniet tussendoor van heerlijke gerechten, borrelplankjes en verfrissende drankjes. Proef de lokale specialiteiten en laat je verwennen met Limburgse gastvrijheid, terwijl je uitkijkt op het Zuid-Limburgse heuvelland. 

Unieke belevenissen

Een zomervakantie om nooit te vergeten! Voeg een extra belevenis toe aan je wellness bezoek. Denk bijvoorbeeld aan een unieke en privé wijnbad of bierbad belevenis met z'n tweetjes óf ga de uitdaging aan en stap in een ijsbad. Een bijzondere herinnering die je nooit meer zal vergeten.

Sauna bezoeken met warm weer

Het klinkt misschien tegenstrijdig om met warme zomerse temperaturen naar de sauna te gaan. Hoewel je natuurlijk ook alleen van onze baden en ligweide kunt genieten, is het geen slecht idee om ook nu de sauna in te gaan. We vertellen je in deze blog waarom.

 

Bekijk vooraf de kalender met badkleding- en ongeklede dagen en maak een reservering via onze website. Profiteer t/m 30 september van onze interessante zomerspecials!

 


Terug