Thermae 2000 bezoeken met warm weer

14 juli 2022

De temperaturen lopen op! Het voelt daarom misschien tegenstrijdig om met deze warme temperaturen de wellness te bezoeken en een hete sauna in te gaan. Toch kan een sauna bezoek je helpen om de warme temperaturen beter te verdragen. Zowel op de korte- als op de langere termijn. Benieuwd naar meer leuke weetjes over sauna bezoek in de zomer? Lees dan onze blog!

Op korte termijn zal het je helpen omdat jouw lichaam van binnen opwarmt. Wanneer je dan uit de sauna loopt, lijkt de buitentemperatuur opeens wel mee te vallen. Zo kan jij meer genieten van de zomerse temperaturen en zal je een meer ontspannen nacht tegemoet gaan. Wanneer je regelmatig een sauna te bezoekt, train je je lichaam ook om beter met de warmte om te gaan.

In alle rust zwemmen bij Thermae 2000

Ook al vermijd je liever de sauna, een wellness dag heeft meer voordelen in de zomer:

  • Buiten de badkledingdagen om, mag je bij ons op de saunaligweide heerlijk naakt zonnen, waardoor je zonder lijntjes of afdrukken bruin kan worden.
  • Behoefte aan verkoeling in een buitenbad maar geen zin in een riedel enthousiaste kinderen en ballen die je om de oren vliegen? Bij Thermae 2000 geniet je in alle rust van het buitenbad en alle overige faciliteiten.
  • Zo zijn er diverse binnen- en buitenbaden, bubbelbaden met uitzicht en buitendouches. Met een uitgebreide ligweide en diverse horeca gelegenheden is er voldoende plek om buiten te genieten van een goed boek, verkoelend drankje en Limburgse borrelplank.
  • Met ruime openingstijden is er zeven dagen per week, de gehele dag (van 10:00 tot 22:00 uur) de mogelijkheid om te genieten van Thermae 2000. Ook na een werkdag is er nog tijd om af te koelen en af te schakelen.
  • Ook op warme dagen is het dragen van een badjas verplicht (tenzij anders wordt vermeld bij de receptie). Kies voor een kimono of katoenen badjas.

Voordelig ontspannen

Tijdens de zomermaanden profiteer je van een mooie korting op je dag-entree of van voordelige dag- of meerdaagse arrangementen. Bekijk hier alle zomerse aanbiedingen.


Terug