Menu

Wellness massage

vanaf €37,50 p.p
Reserveer

Klassieke ontspanningsmassage en uw vastzittende spieren los te maken. 

Tijdens de wellness massage worden uw rug, nek en schouders onder handen genomen. Deze massage is op basis van sport/klassieke technieken. U heeft de keuze uit een ontspannende of stimulerende massage.

U heeft de keuze uit een wellness massage van 25 of 50 minuten. De 25 minuten massage is met vroegboekkorting te reserveren. De 50 minuten massage kost €58,50.

Vroegboekkorting wellness massage 25 min. 

Meer dan 7 dagen van tevoren (168 uur) €30,- i.p.v. €37,50
Tussen 7 en 2 dagen van tevoren (48 uur) €34,50 i.p.v. €37,50
2 dagen van te voren (minder dan 48 uur) €37,50
* Let op: de prijs wordt pas aangepast wanneer u in het betalingsoverzicht van uw reservering komt.

Effect van een wellnessmassage

De effecten van de wellness massage bestaat uit: geestelijk en lichamelijk beter voorbereid tot de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij komt u tot weldadige rust en worden uw spieren losgemaakt. Er ontstaat onder andere een betere doorbloeding, waardoor u zich gemakkelijker zal bewegen en het langer vol kan houden, vermoeidheid en spierpijn worden namelijk voorkomen.

De coördinatie wordt verbeterd, waardoor de kans op kwetsuren en ongevallen verkleind wordt. De massage helpt bij het herstellen van de normale toestand, na een zware inspanning door afvalstoffen af te voeren. Met behulp van verschillende massage technieken wordt de conditie van de spieren verbeterd. De masseur kan een advies geven op het gebied van oefeningen om de lenigheid en de kracht te doen behouden of om toe te laten nemen. De masseur is geen therapeut, de masseur geeft een massage die therapeutisch kan werken en kan een advies geven die preventief werkt.

Doel van een wellness massage

De wellness massage heeft als doel om de spieren die het zwaarst worden belast, een betere doorbloeding te geven en aan te zetten tot extra stofwisseling. De spieren zijn daardoor beter bestand tegen inspanningen of krachten die geleverd worden in het dagelijkse leven. De wellness massage kan voor iedereen therapeutisch werken, deze is vooral aan te raden als uw spierpijn heeft of een verkeerde beweging gemaakt hebt in de rug, nek of elders in het lichaam.

Wanneer is een wellness masssage niet verstandig?

Een wellness massage mag nooit toegepast worden  in de volgende gevallen: In de eerste dagen of weken nadat je spier is gescheurd. Bij een ontsteking of wond van de huid. Als iemand koorts heeft. Als je spieren heel zwaar belast zijn, is het beter om de sportmassage enkele dagen uit te stellen. Mocht u het niet zeker weten of een wellness massage toegepast kan worden bij u, dan kunt u altijd een advies vragen aan de masseur.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Wellness massage

vanaf €37,50 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

HypnoGo Concentratie

vanaf €59,50 p.p.

Wellness massage

vanaf €37,50 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

HypnoGo Concentratie

vanaf €59,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Meer