Menu

Lichaamspakking

vanaf €36,50 p.p
Reserveer

De rozen crèmepakking is zorgvuldig gekozen tijdens het energetische seizoen hout. Geniet van een lichaamsscrub en word daarna ‘ingepakt’.

Vanaf 2018 betrekt Thermae 2000 de energetische kalender bij de wellness. De energetische kalender is gebaseerd op de Chinese jaarkalender en duidt de verschillende energetische seizoenen aan op basis van de vijf elementen. Van 5 februari t/m 17 april staat in het teken van het element hout en start de energetische lente. De behandelingen tijdens het hout-element zijn zo gekozen dat zij een optimale energiebalans ondersteunen, voor een reiniging van de huid zorgen en een positieve invloed op de energiebalans in de spieren geven.

De rozen crèmepakking is samengesteld op basis van kokosolie en Shea Butter. De huid wordt gehydrateerd, beschermd en gevoed. Shea Butter helpt de huid te herstellen en laat haar comfortabel aanvoelen. Een weldaad voor elke huid, met name voor de droge huid. De geur van rozen werkt opwekkend en harmoniserend.

Hoe werkt een lichaamspakking?

Een lichaamspakking is een pakking van het lichaam die vooraf wordt gegaan door een lichaamsscrub die de huid voorbereid op een optimale opname van de werkzame stoffen in de pakkingen. Na de scrub wordt uw lichaam 'ingepakt' met een rozen crèmepakking. Vervolgens komt u in een warm waterbed te liggen. U ligt hier drukvrij in, dit werkt zeer ontspannend en is goed voor de spieren en gewrichten. De afmetingen van het bed waarin uw pakking wordt aangebracht is 70 x 190 cm.

Omdat rust na de behandeling net zo belangrijk is als de behandeling zelf, verblijft u na de lichaamspakking in onze rustruimte. Hier komt uw lichaam tot rust en herstelt het zich met behulp van een koud drankje.

Let op! Vanwege de vernieuwingen is de Lichaamspakking niet boekbaar vanaf 3 april tot en met mei 2018.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Lichaamspakking rozen

vanaf €36,50 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €34,95 p.p.

Facial Scrubcreme 50ml

vanaf €14,95 p.p.

Lichaamspakking rozen

vanaf €36,50 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €34,95 p.p.

Facial Scrubcreme 50ml

vanaf €14,95 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer