Kalender

Badkledingweekend

Bezoek Thermae 2000 tijdens een badkledingweekend

Wilt u voor het eerst een sauna bezoeken, maar is de drempel te hoog? Of wilt u uw zwemkleding aanhouden tijdens een bezoek aan de sauna? Leer Thermae 2000 op een ontspannen manier kennen en geniet van een wellnessweekend met zwemkleding. Bij traditioneel gebruik van de sauna heeft het de voorkeur om geen zwemkleding te dragen. Bij Thermae 2000 is het echter mogelijk om op speciale dagen zwemkleding te dragen. Tijdens een badkledingweekend is het dragen van zwemkleding verplicht in alle wellnessfaciliteiten gedurende het hele weekend (vanaf vrijdagavond 17:00 uur, zaterdag en zondag de hele dag).

Dinsdag: badkledingdag

Naast onze badkledingweekenden zijn er het hele jaar door ook dagen waarop zwemkleding is toegestaan. Elke dinsdag kunt u bij ons terecht voor een wellnessdag met zwemkleding. 

Wellnessfaciliteiten

Tijdens een badkledingweekend kunt u genieten van de vele wellnessfaciliteiten die Thermae 2000 te bieden heeft. Wat bijvoorbeeld een van de vele sauna's zoals onze Tuli sauna of eucalyptus sauna. Klik hier voor een compleet overzicht van de Thermae 2000 sauna's, inclusief diverse baden, whirlpools, solarium, een relaxbioscoop en hydromassagebedden.