Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Badkleding of ongekleed?

Badkleding of ongekleed in de sauna? 

Het gebruik van de sauna bestaat al vele duizenden jaren. Bij traditioneel gebruik van de sauna wordt bij voorkeur badkleding achterwege gelaten. Bij Thermae 2000 is het op reguliere dagen verplicht om in onze baden badkleding te dragen en in de saunafaciliteiten is het dragen van badkleding niet toegestaan.

Tip! Vergeet uw badkleding niet op reguliere dagen

Thermae 2000 is van oorsprong ontstaan als een kuuroord, dit heeft bijgedragen aan de keuze voor het dragen van badkleding in de thermale baden. Onder de reguliere dagen vallen maandag, woensdag, vrijdag en de weekenden (m.u.v. elk 1e volle weekend van de maand). Lees verder voor meer informatie over de speciale themadagen.

Bekijk hier de kalender voor themadagen 2017

Wellness arrangement op badkledingdagen

Gedurende onze badkledingdagen, kunt u het speciale badkledingarrangement boeken (v.a. €39,- per persoon) incl. rondleiding en 2-gangen diner in Restaurant Senses. Optioneel boekt u het badkledingarrangement deluxe inclusief een 25 min. behandeling. 

 

Reguliere dagen
Ongeklede dag
Badkledingweekend
Badkledingdag

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Lichaamspakking

vanaf €39,95 p.p.

Wellness massage

vanaf €37,50 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Lichaamspakking

vanaf €39,95 p.p.

Wellness massage

vanaf €37,50 p.p.

Reguliere dagen bij Thermae 2000 zijn maandag, woensdag, vrijdag en de weekenden (m.u.v. elk 1e volle weekend van de maand).

Vergeet op een reguliere dag niet uw badkleding mee te brengen voor in de thermale baden. Tijdens deze dagen dient u badkleding te dragen in de warme thermale baden en kunt u genieten van de sauna's zonder badkleding.

Ongeklede dag op alle donderdagen

Heeft u meer interesse in het oorspronkelijke saunaritueel en vindt u het heerlijk om zonder badkleding van onze thermale baden te genieten? Plan dan uw bezoek op een ongeklede dag. Iedere donderdag is het ongeklede dag, dit houdt in dat het verplicht is om in  zowel het sauna als bad gedeelte geen badkleding te dragen.

Uitzondering: tijdens de kerstvakantie zijn er geen ongeklede dagen i.v.m. de Kerst- en Oud & Nieuw arrangementen. In 2016 valt de kerstvakantie tussen 24 december 2016 en 7 januari 2017.

Badkledingweekenden, uniek bij Thermae 2000

Wilt u voor de eerste keer een sauna bezoeken, maar ligt de drempel nog net te hoog? Maak op een ontspannen manier kennis met de sauna tijdens een badkledingweekend. Elk eerste volle weekend van de maand is het badkledingweekend. Tijdens een badkledingweekend is het verplicht om het gehele weekend in alle wellnessfaciliteiten badkleding te dragen.

Nieuw! Badkledingavond

Vanaf 4 november a.s. kunt u aan de vooravond  van ieder badkledingweekend, op vrijdagavond vanaf 17.00 uur, genieten van onze faciliteiten in badkleding. Ideaal om de avond van jouw welverdiende weekend goed in te luiden.

 

Badkledingdagen in de sauna

Iedere dinsdag is het badkledingdag bij Thermae 2000, de perfecte gelegenheid om op een relaxte manier kennis te maken met de sauna. Op een badkledingdag is badkleding in alle wellnessfaciliteiten verplicht, hieronder valt ook het saunalandschap.

Nieuw! Badkledingavond

Vanaf 4 november a.s. kunt u aan de vooravond  van ieder badkledingweekend, op vrijdagavond vanaf 17.00 uur, genieten van onze faciliteiten in badkleding. Ideaal om de avond van uw welverdiende weekend goed in te luiden.

Reserveren Boek nu
x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Mail naar info@thermae.nl, wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap