```
Menu

Badkleding of ongekleed?

Badkleding of ongekleed in de sauna? 

Het gebruik van de sauna bestaat al vele duizenden jaren. Bij traditioneel gebruik van de sauna wordt bij voorkeur badkleding achterwege gelaten. Bij Thermae 2000 is het op reguliere dagen verplicht om in onze baden badkleding te dragen en in de saunafaciliteiten is het dragen van badkleding niet toegestaan.

Tip! Vergeet uw badkleding niet op reguliere dagen

Thermae 2000 is van oorsprong ontstaan als een kuuroord, dit heeft bijgedragen aan de keuze voor het dragen van badkleding in de thermale baden. Onder de reguliere dagen vallen maandag, woensdag, vrijdag en de weekenden (m.u.v. elk 1e volle weekend van de maand). Lees verder voor meer informatie over de speciale themadagen.

Bekijk hier de kalender voor themadagen 2018

Wellness arrangement op badkledingdagen

Gedurende onze badkledingdagen, kunt u het speciale badkledingarrangement boeken (v.a. €39,- per persoon) incl. rondleiding en 3-gangen menu in buffetrestaurant Bread & Bites. Optioneel boekt u het badkledingarrangement deluxe inclusief een 25 min. behandeling. 

 

Reguliere dagen
Ongeklede dag
Badkledingweekend
Badkledingdag

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Lotus massage

vanaf €58,50 p.p.

HypnoCARE Allergieën

vanaf €59,50 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Lotus massage

vanaf €58,50 p.p.

HypnoCARE Allergieën

vanaf €59,50 p.p.

Reguliere dagen bij Thermae 2000 zijn maandag, woensdag, vrijdag en de weekenden (m.u.v. elk 1e volle weekend van de maand).

Vergeet op een reguliere dag niet uw badkleding mee te brengen voor in de thermale baden. Tijdens deze dagen dient u badkleding te dragen in de warme thermale baden en kunt u genieten van de sauna's zonder badkleding.

Ongeklede dag op alle donderdagen

Heeft u meer interesse in het oorspronkelijke saunaritueel en vindt u het heerlijk om zonder badkleding van onze thermale baden te genieten? Plan dan uw bezoek op een ongeklede dag. Iedere donderdag is het ongeklede dag, dit houdt in dat het verplicht is om in  zowel het sauna als bad gedeelte geen badkleding te dragen.

Uitzondering: tijdens de kerstvakantie zijn er geen ongeklede dagen i.v.m. de Kerst- en Oud & Nieuw arrangementen. In 2017 valt de kerstvakantie tussen 23 december 2017 en 8 januari 2018.

Badkledingweekenden, uniek bij Thermae 2000

Wilt u voor de eerste keer een sauna bezoeken, maar ligt de drempel nog net te hoog? Maak op een ontspannen manier kennis met de sauna tijdens een badkledingweekend. Elk eerste volle weekend van de maand is het badkledingweekend. Tijdens een badkledingweekend is het verplicht om het gehele weekend in alle wellnessfaciliteiten badkleding te dragen.

Nieuw! Badkledingavond

Vanaf november 2016 zijn wij gestart met badkledingavond. U kunt aan de vooravond van ieder badkledingweekend, op vrijdagavond vanaf 17.00 uur, genieten van onze faciliteiten in badkleding. Ideaal om de avond van jouw welverdiende weekend goed in te luiden.

 

Badkledingdagen in de sauna

Iedere dinsdag is het badkledingdag bij Thermae 2000, de perfecte gelegenheid om op een relaxte manier kennis te maken met de sauna. Op een badkledingdag is badkleding in alle wellnessfaciliteiten verplicht, hieronder valt ook het saunalandschap.

Nieuw! Badkledingavond

Vanaf november 2016 zijn wij gestart met badkledingavond. U kunt aan de vooravond van ieder badkledingweekend, op vrijdagavond vanaf 17.00 uur, genieten van onze faciliteiten in badkleding. Ideaal om de avond van jouw welverdiende weekend goed in te luiden.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer