Shopping Cart Pixel
Menu

Wellness

Al ruim 27 jaar een bron van goed leven in Zuid-Limburg. Het schoonste water van Nederland met thermale krachten, door honderden meters grond en mergellagen diep gezuiverd.

Thermae 2000 is één van de grootste wellness centra in Nederland met maar liefst 60.000m2 wellness oppervlakte met thermale binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, whirlpools en kuurprogramma’s. De baden zijn gevuld met thermaal water uit eigen bron op een diepte van 381 meter in de Cauberg. De Cauberg is gelegen in Valkenburg aan de Geul en biedt een adembenemend uitzicht tijdens uw wellness bezoek. Een bezoek aan de sauna is niet alleen heel ontspannend maar ook heel goed voor u.

Wellness faciliteiten op de top van de Cauberg 

Het wellnessresort biedt een tal aan faciliteiten om heerlijk te ontspannen. Met uitzicht over het Limburgse Heuvelland geniet u van thermale binnen- en buitenbaden, verschillende sauna’s en stoombaden en de uitgestrekte ligweide. 

Wellness arrangement met overnachting

Thermae 2000 beschikt over een eigen aangrenzend 4-sterren hotel met 60 verschillende hotelkamers. Houd het relaxte gevoel vast en wandel direct van uw hotelkamer in badjas naar de wellnessfaciliteiten. Het is zelfs mogelijk om in badjas te gaan ontbijten en daarna meteen door te lopen naar de sauna’s en baden. Om het ook vooraf al lekker makkelijk voor u te maken, hebben we verschillende hotelarrangementen samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een standaard overnachting te kiezen en zelf items toe te voegen. 

Het dragen van badkleding in de sauna

Bij Thermae 2000 zijn er op verschillende dagen andere regels omtrent het wel of niet dragen van badkleding in de baden en sauna’s. Vanuit het oorspronkelijke saunaritueel wordt in de sauna zonder badkleding gerecreëerd, in de baden in een oorspronkelijk kuuroord is badkleding juist weer verplicht.

Op reguliere dagen (maandag, woensdag en vrijdag t/m zondag) is het belangrijk om badkleding mee te brengen. In de thermale baden is het dragen van badkleding verplicht en in het saunagedeelte is verplicht zonder badkleding. Daarnaast zijn er speciale badkleding- en ongeklede dagen, lees hier meer over deze badkleding- en ongeklede dagen.

Een dagje sauna is gezond

Het bezoeken van de sauna geeft uw weerstand een extra boost en stimuleert de bloedsomloop. Door het zweten verliest u afvalstoffen, hierdoor voelt de huid schoner en gezonder aan. Een hele belangrijke reden om naar de sauna te gaan is om lekker te ontspannen. De warmte van de sauna werkt ontspannend voor zowel geest, spieren en gewrichten.

Geef wellness cadeau met een verwenbon

Wat is er nou specialer dan pure aandacht cadeau te geven? Met de Thermae 2000 verwenbon geeft u iemand een momentje voor zichzelf cadeau. De waarde van de cadeaubon bepaalt u zelf en de ontvanger kan met deze cadeaubon zelf bepalen hoe hij/zij wil genieten van de wellness faciliteiten van Thermae 2000! Bestel hier uw verwenbon en verras!

 

Kies uw optimale wellness beleving

Hoe ziet de perfecte relaxdag er voor u uit?

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer