Terug

Samen genieten duo arrangement

Ook zo de behoefte om weer even bij te kletsen met een vriend(in), moeder, vader of uw partner? Met het samen genieten duo arrangement geniet u niet alleen van offline dag en het samen zijn, maar ook van een heerlijke duo lichaamspakking, borrel in de loungebar en veel meer. Een perfect arrangementen om een dag helemaal af te schakelen samen. 

Samen genieten duo arrangement

  • Toegang tot wellnesscentrum met baden en saunalandschap (kies uw tijdvak in de reservering)
  • Zomerse coconut & mango duo lichaamspakking
    • Tip: upgrade naar de luxe duo verwennerij behandeling (meerprijs 50 euro)
  • Borrel in de loungebar
  • Relaxen op de massagestoel of in het solarium
  • Gratis deelname aan belevenissenprogramma met (NIEUW!) floaten, klankschaalmeditatie en audio mindfulness sessie

Coconut & mango pakking

Wist u dat mango’s niet alleen heel erg lekker, maar ook super gezond zijn? Ze bevatten van alle fruitsoorten het hoogste gehalte vitamine A, krachtige antioxidanten en mango's bevatten veel tryptofaan, de voorloper van het "geluk-hormoon" serotonine. Daarnaast zorgt mango ervoor dat verstopte poriën in de huid zich openen. Uw huid is ontzettend gebaat bij mango en maakt dat deze er zachter en glanzend uit gaat zien.

Naast de mango zit ook de kokos boordevol antioxidanten en mineralen, waaronder ijzer en magnesium. Deze mineralen zorgen dat uw lichaam goed zuurstof kan opnemen en uw weerstand wordt verhoogd. Wat ons betreft het perfecte ingrediënt voor een zomerse lichaamspakking! 

Badkleding- en ongeklede dagen

Iedere dinsdag badkledingdag, iedere donderdag ongeklede dag en ieder eerste volle weekend van de maand vanaf vrijdag 17.00 uur badkledingweekend. Bekijk de kalender met badkleding- en ongeklede dagen in 2021.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.