Over Thermae For Me

Ontdek Thermae For Me, de eigen verzorgingslijn van Thermae 2000. Alle huid- en gezichtsverzorging producten zijn anti-aging, verrijkt met thermaal water uit eigen bron en bevatten een bijzondere heilzame werking voor een stralend gehydrateerde huid. Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid.

Thermae For Me bevat water uit eigen bron bij Thermae 2000. Dit gezonde water is circa 40.000 jaar afgesloten geweest van de meteorologische kringloop en is daarmee niet blootgesteld aan allerlei verontreinigingen. Doordat het water deze tijd door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen.

Thermae For Me Shop

Voor elke huid, man en vrouw

De Thermae For Me lijn is ook geschikt voor personen met een gevoelige huid of huidproblemen en heeft een subtiele geur. Zo is er voor ieder huidtype, man of vrouw, een product te vinden.

De kracht van thermaal water

De producten van Thermae For Me bevatten thermaal water uit eigen bron dat vol sporen en mineralen zit die bijzonder goed zijn voor

Optimaal gebruik Thermae For Me

Optimaal is om dagelijks drie stappen te volgen: reinigen, aanbrengen van serums en hydraten met crèmes. Deze combinatie geeft de huid de perfecte verzorging en liefde die het nodig heeft.

Schoonheidssalon Skin & Body

Naast de eigen verzorgingsproducten voor zowel lichaam als gezicht, heeft Thermae For Me exclusieve behandelingen, te boeken bij Thermae 2000. Bij alle behandeling in de schoonheidssalon Skin & Body van Thermae 2000 worden Thermae For Me producten gebruikt.

De schoonheidsspecialisten in de beautysalon van Thermae 2000 zijn opgeleid met alle kennis over de werkstoffen in de producten van Thermae For Me en passen dit direct toe in alle behandelingen. Met de producten van Thermae For Me kan thuis een ware homespa gecreëerd worden. Zo kan het echte wellness gevoel ook thuis ervaren worden.  

De drie pijlers die de basis van de nieuwe salon vormen zijn Natuur, Luxe en Limburg. Deze elementen zijn te ervaren tijdens een van de heerlijke behandelingen.

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Op zoek naar een gezichtsbehandeling in Limburg? Bij onze gezichtsbehandelingen stemt de schoonheidsspecialiste de productkeuze af op uw huidtype en wordt er uitsluitend gewerkt met de producten van onze eigen verzorgingslijn Thermae For Me.

Alle producten van Thermae For Me zijn verrijkt met thermaal water uit eigen bron, met bijzondere heilzame werking voor een stralend gehydrateerde huid. Het thermale water bevat vele mineralen doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld. Benieuwd naar het aanbod van gezichtsbehandelingen? Klik op de volgende button. 

Behandelingen

Dame krijgt gezichtsbehandeling door wellness medewerker bij Thermae 2000.
Lichaamspakking behandeling body wrap met rozenblaadjes.

Lichaamsbehandelingen

Bij de lichaamsbehandelingen ligt de focus op het hydrateren, verstevigen of detoxen van de huid en het lichaam. Tijdens een bodywrap wordt het lichaam ingesmeerd met een crème van lavendel, rozenblaadjes of brandnetel waarna u wordt ingepakt en wegzakt in een warm waterbed. Hierdoor kunnen de werkstoffen goed intrekken en zullen de spieren ontspannen.

Probeer ook eens een zandbed special! Tijdens een Ritual stempelmassage worden uw lichaam en gezicht met verwarmde stempels worden gemasseerd terwijl u in een warm zandend ligt. Het warme zandbed zorgt voor diepe ontspanning en reumatische klachten worden verlicht door het drukvrij liggen. Een nieuwe behandeling op het zandbed is de lavendel zeezout body scrub, een behandeling die exfoliërend en ontspannend werkt en de bloedsomloop stimuleert. Benieuwd naar ons complete assortiment aan lichaamsbehandelingen?

Lichaamsbehandelingen