Tim: Maître van Restaurant Pure

22 februari 2022

We willen jullie graag voorstellen aan Tim: maître bij Restaurant Pure. In deze blog vertelt Tim meer over zijn ervaring bij ons restaurant, waar zijn liefde voor wijn is begonnen en nog veel meer…

Liefde voor wijn

Tim is ruim anderhalf jaar geleden begonnen als maître bij Restaurant Pure. Al tijdens zijn studentenjaren is Tim bezig met kennis op doen over wijnen en door middel van verschillende cursussen heeft hij vanaf jonge leeftijd zijn wijnkennis mogen uitbreiden. ‘Ik ben mij na mijn studie verder gaan verdiepen in wijn. Ik heb destijds WSET 2 en WSET 3 (internationale wijncursussen) gevolgd. Met het behalen van deze twee cursussen, mede met veel proeven en lezen, is mijn kennis en liefde voor het oh-zo diverse product gegroeid’.

Het bijzondere van Restaurant Pure

De beleving van het eten en drinken maakt het werken bij Restaurant Pure bijzonder voor Tim. ‘Gasten zijn vaak al de hele dag mindfull bezig. Door de gasten onze kleurrijke gerechten en bijpassende dranken te serveren, willen wij ervoor zorgen dat zij net nog dat extra gaan genieten van hun ontspanningsdag’. Tim’s doel is dan ook om eten en drinken samen te laten komen tijdens een bezoek aan Restaurant Pure. ‘Chef Reshma laat de gasten kennis maken met uiteenlopende unieke kruiden, specerijen en smaken. Om vervolgens de bijpassende dranken daarbij te mogen aanbieden, maakt de beleving van de gerechten voor de gasten nog rijker van smaak. Zo wil ik de gasten naar huis laten gaan met een onvergetelijke herinnering’.

Ben jij ook zo benieuwd naar de wijnkundigheid van Tim? Maak dan een reservering in ons restaurant en word zelf een echte wijnproever door de alle kennis en tips van onze maître!

Ps. Wist je dat je ook kan komen dineren bij Restaurant Pure zonder dat je een bezoek brengt aan het saunalandschap en de thermale baden van Thermae 2000? Wij verwelkomen je altijd en op elk moment graag!


Terug