Dagelijks 10 grote opgietingen

31 maart 2017

Vanaf 11.00 uur ieder uur een opgieting

Is een dagje sauna voor u niet compleet zonder de deelname aan een opgieting? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf nu heeft u vanaf 11.00 uur de mogelijkheid om ieder uur deel te nemen aan een speciale opgieting. Er worden tot wel 10 opgietingen per dag gegeven en dan wordt de mini-opgieting met honing inwrijving niet eens meegerekend. Bekijk het programma via onderstaande button en kijk alvast op welk tijdstip u van de opgieting wilt genieten. Laat u verrassen door de geur en ontspan tijdens de warme en intense opgietingen.

Nieuw programma

Aquafit, wat houdt dit in?

Sportieve bewegen in thermaal water. Bij aquafit gaat u onder begeleiding van een medewerker verschillende oefeningen in het water uitoefenen. Doordat de druk in het water lager is op de gewrichten is de kans op overbelasting erg laag. Bent u benieuwd of aquafit iets voor u is? Kom het eens uitproberen, deze activiteit wordt dagelijks om 12.35 uur gehouden. Even sportief bezig zijn en vervolgens lekker verder gaan met ontspannen!

Hoe ziet uw dag eruit?

U komt woensdagmorgen lekker vroeg aan, er zijn nog weinig gasten binnen en u kunt volop genieten van de rust in de baden. Om 10.30 uur begint u aan de sauna routing om u langzaam voor te bereiden op de speciale stoombad opgieting. Om 11.00 uur wordt u welkom geheten door een medewerker van de wellness. U krijgt een korte uitleg en dan kan de opgieting beginnen. Na de opgieting is het tijd om rustig af te koelen met een kleine wandeling over de ligweide. Het is lunchtijd, even een broodje eten bij Bread & Bites en dan op naar de volgende opgieting!


Terug