Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Dagelijks 10 grote opgietingen

vrijdag, 31 maart 2017

Thermae 2000

Een wellness dagje om niet te vergeten! Om uw dag extra speciaal te maken kunt u vanaf nu gebruik maken van extra opgietingen, plus één nieuwe activiteit. Eén van de nieuwe opgietingen is de stoombad opgieting , deze wordt dagelijks twee keer gegeven. Bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees hier meer over deze unieke en nieuwe opgieting, maar kom zeker eens langs om het zelf uit te proberen. Daarnaast is er een extra activiteit toegevoegd in het oefenbad: kom 20 minuten bewegen in water met de workshop aquafit.

Vanaf 11.00 uur ieder uur een opgieting

Is een dagje sauna voor u niet compleet zonder de deelname aan een opgieting? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf nu heeft u vanaf 11.00 uur de mogelijkheid om ieder uur deel te nemen aan een speciale opgieting. Er worden tot wel 10 opgietingen per dag gegeven en dan wordt de mini-opgieting met honing inwrijving niet eens meegerekend. Bekijk het programma via onderstaande button en kijk alvast op welk tijdstip u van de opgieting wilt genieten. Laat u verrassen door de geur en ontspan tijdens de warme en intense opgietingen.

Nieuw programma

Aquafit, wat houdt dit in?

Sportieve bewegen in thermaal water. Bij aquafit gaat u onder begeleiding van een medewerker verschillende oefeningen in het water uitoefenen. Doordat de druk in het water lager is op de gewrichten is de kans op overbelasting erg laag. Bent u benieuwd of aquafit iets voor u is? Kom het eens uitproberen, deze activiteit wordt dagelijks om 12.35 uur gehouden. Even sportief bezig zijn en vervolgens lekker verder gaan met ontspannen!

Hoe ziet uw dag eruit?

U komt woensdagmorgen lekker vroeg aan, er zijn nog weinig gasten binnen en u kunt volop genieten van de rust in de baden. Om 10.30 uur begint u aan de sauna routing om u langzaam voor te bereiden op de speciale stoombad opgieting. Om 11.00 uur wordt u welkom geheten door een medewerker van de wellness. U krijgt een korte uitleg en dan kan de opgieting beginnen. Na de opgieting is het tijd om rustig af te koelen met een kleine wandeling over de ligweide. Het is lunchtijd, even een broodje eten bij Bread & Bites en dan op naar de volgende opgieting!

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer