Activiteiten

Aquafit bij Thermae 2000

Fitness in het thermale water

Tijdens uw dagje wellness op zoek naar inspanning? Dan bent U aan het goede adres! Aquafit is een actieve sessie die wordt gegeven in het oefenbad van Thermae 2000. Door de natuurlijke weerstand van het water train je intensiever je spieren. Aquafit wordt gegeven door een van onze Wellness medewerkers. Met de sessie Aquafit ervaart u het beste van beide werelden; inspanning en ontspanning.

 

Bij Aquafit beweegt u op een sportieve manier in het water. Gedurende 20 tot 25 minuten bent u actief bezig met het volgen van oefeningen die verzorgd worden door een medewerker.

De workshop Aquafit

De workshop begint met een korte introductie, warming up, training met oefeningen en eindigt met ontspanning. In het water is de druk op de gewrichten en dan voornamelijk de beengewrichten veel lager. Hierdoor is de kans op overbelasting erg laag. Dit maakt deze workshop geschikt voor jong en oud.

Sportief ontspannen

De oefeningen kunnen variëren van opdrachten met oefenmaterialen tot opdrachten zonder materialen. U kunt zelf bepalen hoe intensief u de oefeningen uitvoert, iedereen kan zijn eigen tempo bepalen. Even sportief bezig zijn en vervolgens lekker verder gaan met ontspannen!

Reserveer uw dagentree

Kom deze lente tot rust bij Thermae 2000

Met speciaal geselecteerde arrangementen

Lente Hotel Special

vanaf 97,50p.p.
Meer informatie

(OUD) Romantisch duo arrangement

vanaf p.p.
Meer informatie

Lente Special 2022

vanaf 35,00p.p.
Meer informatie

(OUD) All-in Dag arrangement

vanaf p.p.
Meer informatie

Hierboven zijn enkele actuele arrangementen uitgelicht.
Bekijk ook eens ons complete overzicht met alle verschillende arrangementen.

Alle arrangementen