Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Thermae 2000 uitgeroepen tot het Vitaalste Bedrijf van Limburg

dinsdag, 9 oktober 2018

‘Mens Sana in Corpore Sano’. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Thermae 2000 bestaat volgend jaar 30 jaar en de oprichters konden wel een vooruitziende blik hebben gehad door zich te richten op balans tussen lichaam en geest. Zeker in deze tijd, waar veel mensen zoekende zijn naar deze balans. “Wat je nastreeft voor je gasten, begint bij je medewerkers’, aldus Pauline Verhoef, commercieel directeur van Thermae 2000.

 “Vorig jaar scoorden we al goed, maar we wilden het nog beter doen,” zegt Nicole Kaijser-Voncken, HR Manager van Thermae 2000. "Dus zijn we langsgegaan bij Enexis, het Vitaalste Bedrijf van Limburg 2017. Om te vragen: wat doen jullie nou allemaal? Want vitale medewerkers zijn gelukkige medewerkers, en dat zijn weer goede ambassadeurs van het bedrijf, ook naar onze gasten. Omdat een vitaal bedrijf niet alleen een kwestie is van gezond eten en bewegen, hebben we een partij in de arm genomen die met medewerkers in gesprek is gegaan: wat vind je prettig? Welke vitaliteitsdoelen zou je willen stellen en hoe bereik je die?

Het heeft dus ook te maken met werkgeluk. Bied je als werkgever opleidings- of doorgroeimogelijkheden. Is er bijvoorbeeld een introductieprogramma en een sociaal programma, waardoor je je collega’s en de bedrijfscultuur ook daadwerkelijk kunt leren kennen? We hebben er het afgelopen jaar keihard aan gewerkt en zijn dus erg blij met deze prijs, het voelt echt als een beloning voor hard werken", aldus Nicole Kaijser-Voncken.

Daar waar stressklachten en burn-outs steeds meer de overhand krijgen binnen organisaties, stijgende druk én werknemers die langer moeten werken is vitaliteit binnen organisaties belangrijker dan ooit. Natuurlijk op de eerste plaats voor de mensen zelf, maar daarnaast helpt het de organisatie ook naar 2 kanten, enerzijds doordat gelukkige medewerkers effectiever zijn en anderzijds doordat het ziekteverzuim lager is.

Om die reden is Thermae 2000 vorig jaar kartrekker geworden van Netwerk Vitaal Limburg, om bewustwording voor het belang van Vitale Medewerkers in Limburg te realiseren. Tegelijkertijd ging het bedrijf aan de slag met de eigen medewerkers i.s.m. partners uit het netwerk. Hoe? “De meerderheid van de medewerkers kregen een coachgesprek aangeboden. Waar nodig mochten zij kiezen voor een vervolgtraject, op kosten van Thermae 2000. Ook organiseerden we activiteiten waar collega’s van alle afdelingen aan deel kunnen nemen, bijvoorbeeld Yoga of Bootcamp, daarnaast zijn er wandelgroepen ontstaan in de pauze en een echt fietsteam. Ons doel is nu om nog meer mensen te laten aansluiten bij de sportieve programmering. Daarnaast is de bedrijfskantine aangepast met meer gezonde gerechten.

Een groot voordeel welke de medewerkers bij Thermae 2000 sowieso altijd hebben, is dat ze kosteloos gebruik mogen maken van alle faciliteiten. Rust en ontspanning is natuurlijk onze core-business en dat is nu juist waar het in deze maatschappij vaak aan ontbreekt” aldus Verhoef.

De stemperiode van het Vitaalste Bedrijf van Nederland is afgelopen. Op maandag 19 november wordt bekend gemaakt wie de titel wint! Duimt u mee?

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer