Ontspannen medewerkers

Thermae 2000 is opgericht als kuuroord door twee fysiotherapeuten met het motto ‘Mens Sana in Corpore Sano’ wat ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ betekent.

Het bevorderen en stimuleren van vitaliteit en gezondheid zit in het DNA van de wellness piramide op de top van de Cauberg verankerd. Het warme thermaal water uit eigen bron ontspant spieren en gewrichten en laat de geest tot rust komen.

In 2018 werd Thermae 2000 uitgeroepen tot Vitaalste bedrijf van Limburg en wij zien het als onze taak om ook andere organisaties vitaler te maken. Daarom bieden wij verschillende opties voor medewerkers, want vitale medewerkers zijn ontspannen en positieve medewerkers.

Netwerk Vitaal Limburg

Founding partner

Thermae 2000 is medeoprichter van Stichting Netwerk Vitaal Limburg, met als doel werkgevers te stimuleren aandacht te geven aan een vitaal werkklimaat. Netwerk Vitaal Limburg is een platform van ondernemende professionals, ieder met zijn eigen expertise op gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Logo Netwerk Vitaal Limburg

Meer info?

We sturen u graag de folder met meer informatie over vitaliteitsprogramma's voor uw medewerkers. Stuur eenvoudig een mail naar vitaal@thermae.nl en laat ons weten waar we mee mogen helpen.

Samenwerken

Tijdens een saunabezoek geeft u uw lichaam een ware gezondheidskick. Vooral uw bloedsomloop krijgt een oppepper. Uw weerstand wordt verhoogd en u voelt zich weer helemaal schoon, fit en ontspannen. De sauna geeft uw lichaam een training, ververst vochtreserves en bouwt weerstand op. Ook doen we speciale opgietingen in de buitensauna’s waarbij we water en etherische oliën op de stenen gieten. Een dagje wellness is dus goed voor lichaam en geest.

MENTALE EN FYSIEKE ONTSPANNING

Ons werk is een groot onderdeel van ons dagelijks leven. Door op en rond het werk aandacht te geven aan vitaliteit, draagt een werkgever aanzienlijk bij aan een gezonder en energieker leven van haar medewerkers, een lager ziekteverzuim en grotere duurzame inzetbaarheid.

Bootcamp & Wellness

Bootcamp & Wellness

6-weken Fit & Wellness programma

Fit & Wellness

Leren leven met stress

Leren leven met stress

Introductie in Yoga | Body & Mind in balans

Yoga - Body & Mind

Wist je dat..

Saunabezoek een ware boost voor de weerstand is?

Meer over sauna's