Thermae 2000 geopend met nieuwe faciliteiten!

Onze gasten worden dagelijks verwelkomd in een hoop nieuwe en vernieuwde faciliteiten. Benieuwd wat er allemaal te ontdekken valt? Lees snel verder!

 

 

Saunagebied omringd door het groene Limburg

In het vernieuwde sauna (buiten)gebied begeef je je midden in het groene Heuvelland en is het nét alsof je op vakantie bent. Wist je dat de natuur een heilzame en ontspannende werking heeft? Droom weg bij het prachtige uitzicht vanuit de whirlpools of de terrasvormige ligweide. Geniet van een hapje of drankje die je zo vanuit de Foodtruck aan jouw ligbedje geserveerd krijgt of neem plaats op het gloednieuwe dakterras bovenop het Infinitum. Tip: neem tijdens jouw saunagang een kijkje in de vernieuwde buitensauna met mergel uit Zuid-Limburg of de Suola sauna met Himalya zoutsteen!

Vrouw geniet van zon in buitenbad whirpool met uizicht     Mensen in wellness badjas met drankjes op dakterras Infinitum met uitzicht over het Limburgse landschap.

Slaap in ons vernieuwde hotel

Van de suites in de punt van onze hotelpiramide tot de classic en superior relax rooms ín de Cauberg: hier kom jij gegarandeerd tot rust. Maak gebruik van jouw eigen privé-spa met jacuzzi en infrarood douche in een suite of loop vanuit jouw hotelkamer direct de wellness in voor een ontspannen saunagang of duik in de thermale baden.

   

Oneindige rust in het Infinitum

In het Infinitum beleef je passieve en actieve rust: de verschillende opgietingen, rituelen en belevingen geven jou de ontspanning die je tijdens of na een saunagang nodig hebt. Dagelijks verzorgen onze professionele saunameesters hun eigen thema opgietingen (löyly) en vindt er een belevenissenprogramma plaats in de rustruimtes DREAM, LISTEN en READ. Wist je dat je hier ook het traditionele Chinese theeritueel Gong Fu Cha kunt ervaren?

Saunameester verzorgt opgieting met handdoek in sauna met mooi uitzicht.   Twee dames in badjas ontspannen in de infrarood stoelen van rustruimte Listen.   Thee inschenken tijdens thee ritueel  


Zelf de vernieuwde sauna- en wellnessfaciliteiten ontdekken? Reserveer nu jouw wellnessdag of -overnachting en ervaar de rust op de Cauberg.

BOEK NU