Thermae 2000 geopend met 3 nieuwe sauna's en ligweide!

Goed nieuws, vanaf 1 juli is Thermae 2000 weer volledig geopend! Geniet van de thermale binnen- en buitenbaden, whirlpools, saunalandschap met drie (!) nieuwe sauna's, vernieuwde ligweide met bediening vanuit de Foodtruck en een compleet belevenissenprogramma met o.a. Start to yoga, mindfulness sessie in infraroodstoel en klankschaalmeditaties. Wij kunnen niet wachten om u weer in de watten te leggen.

Lees het volledige nieuwsbericht "Thermae 2000 opent met drie nieuwe sauna's" voor meer informatie en de maatregelen. 

Direct boeken

IMG 6503 Vernieuwde Sauna

Ligweide

Ervaar de rust op onze vernieuwde ligweide met horecaservice vanuit de Foodtruck. Strijk neer op een ligbedje, droom weg bij het uitzicht over het Geuldal en laat uw favoriete hapjes en drankjes naar uw ligbedje brengen.

Pyörä sauna

Tijdens de sluiting van de sauna’s werd van een nood een deugd gemaakt: de pyörä sauna werd volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Met een nieuwe ingang, een voorportaal, nieuwe oven en nieuw hout herkent u deze vertrouwde sauna niet meer terug.

Buitensauna

Ook de twee opgietsauna's buiten werden vernieuwd: ze werden volledig gestript en voorzien van nieuwe bekleding én besturing. Deze sauna's werden door gas aangestuurd, maar zijn nu volledig elektrisch, een stuk milieuvriendelijker en klaar voor de toekomst. U ziet een stukje Limburg terug in het mergel achter de ovens.

Belevenissenprogramma

Niet alleen kunt u weer volledig genieten van alle faciliteiten, ook staat er een nieuw belevenissenprogramma voor u klaar. Kom tot rust tijdens een klankschaalmeditatie in rustruimte Dream, breng lichaam en geest in balans met Start to yoga of ga ontspannen floaten in warm, thermaal water. Sauna activiteiten worden aangepast aan de maatregelen. Zo mogen er nog geen opgietingen gegeven worden waar luchtverplaatsing plaatsvindt, maar geur- en (wie)rookrituelen kunnen wel en bieden een unieke saunabeleving.

Bekijk het volledige programma hier.