Ontspannen tijdens de zwangerschap

Gefeliciteerd, er is een baby op komst! Om de zwangerschap zo goed mogelijk te laten verlopen, is ontspanning een belangrijk onderdeel. Thermae 2000 is dé plek om te ontspannen, dus wij verwelkomen je graag bovenop de Cauberg.

Onze fysiotherapie praktijk biedt lessen ZwangerFit aan, in de salon worden speciale Mommy To Be behandelingen gegeven én een dag genieten in de baden is ook voor zwangere vrouwen een goede (en veilige) manier om te ontspannen.

 

Verliefd koppel in verwachting buiten in badjas bij thermale baden in Valkenburg.

Hotel Babymoon Special

Samen genieten voordat de kleine komt

Speciaal voor alle papa's en mama's to be. Nog even samen romantisch genieten voordat de baby komt. Geniet van een ongestoorde nachtrust in onze heerlijke Auping bedden, proef ons uitgebreide Bourgondische ontbijtbuffet met uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvelland en loop direct in je badjas de wellness faciliteiten tegemoet. Met de Babymoon Wellness Hotelspecial kom je niet alleen tot rust, maar geniet je ook op luxueuze wijze van quality time met elkaar.

  • Overnachting in Wellness Hotel Thermae 2000
  • Twee volledige dagen toegang tot de wellness
  • Ontspannende behandeling voor mama én papa (to be)

Babymoon hotel special

ZwangerFit

door Fysio Thermae

Een zwangerschap is een grote belasting voor het lichaam. Als u fit van start gaat, heeft dit een gunstige invloed op het verloop én herstel van de zwangerschap.

Onze fysiotherapeut helpt u om optimaal te blijven bewegen. Zo weet u welke oefeningen goed zijn om te blijven doen én welke u beter kunt vermijden. Tijdens de lessen van ZwangerFit wordt er in kleine groepen onder andere aandacht besteed aan de rug, het bekken, de ademhaling en ontspanning.

Aansluitend aan een les is het mogelijk om 2 uur gebruik te maken van de spa- en wellnessfaciliteiten van Thermae 2000 om de ideale combinatie van inspanning en ontspanning te ervaren.

Meer informatie over ZwangerFit:

ZwangerFit

Zwangere dame in blauwe bikini in het thermaal bad tijdens zwangerfit.
Zwangere dame krijgt mommy to be behandeling in de salon.

Mommy To Be

Speciaal voor jou: 10% korting

De Thermae For Me mommy to be is de perfecte time out voor zwangere vrouwen. Tijdens je zwangerschap is het enorm belangrijk om tijd voor jezelf te nemen, er verandert namelijk erg veel in je lichaam. Ook als je geen klachten hebt, kan een ontspannen behandeling goed voor je zijn, het werkt namelijk ook preventief ter voorkoming van klachten. Een ontspannende behandeling tijdens je zwangerschap heeft een positieve invloed op de gezondheid van zowel jou als je kindje. 

  • 80 minuten behandeling
  • Heerlijke voetmassage incl. nagellak (die je mag meenemen naar huis)

Speciaal voor jou: 10% korting op een Mommy To Be behandeling. Ontvang de korting door een mail te sturen via onderstaande button. 

Boek behandeling

Ontspannen bij Thermae 2000

Genieten met €10,- korting

Een dag genieten bovenop de Cauberg, een rondje zwemmen in het thermale water, een boek lezen in de rustruimte en rustig bijkomen in één van de horeca outlets? Ook tijdens de zwangerschap is een wellness dag een goed idee.

Reserveer nu een dag Thermae 2000 met €10,- korting: 

Boek voordelige entree

Koppel geniet in het lotusbad tijdens wellness babymoon.
Twee vrouwen lachen in de Stuga sauna.

Sauna bezoek

Tijdens de zwangerschap

Alhoewel de sauna in de eerste 14 weken van de zwangerschap wordt afgeraden, kent het daarna juist veel voordelen. Een saunabezoek stimuleert namelijk de bloedsomloop, voorkomt dat je teveel vocht vasthoudt en niet geheel onbelangrijk: je komt volledig tot rust.

Verder geldt hetzelfde advies als voor alle sauna bezoekers: luister naar je eigen lichaam. Verlaat de sauna onmiddellijk als je duizelig, misselijk of kortademig bent. Blijf niet te lang binnen, vermijd het heetste gedeelte en verlaat iedere sauna naar maximaal 10 minuten.