Buurtbewoners

Wanneer was u voor het laatst bij Thermae 2000? 

Wat is er nou beter dan een dagje Thermae 2000, op steenworp afstand? Kom bubbelen vanuit een van de whirlpools, een verfrissend drankje nuttigen op het (dak)terras en genieten op de ligbedden in de ligweides. Nadien een lekker hapje eten in een van onze restaurants en alle sauna’s en thermale baden ontdekken. Een dag Thermae 2000 is de ideale manier om als buurtbewoner, lekker dichtbij, helemaal tot rust te komen en eventjes te kunnen genieten.

 

 

Voordeel voor onze buurtbewoners

Als bewoner van Gemeente Valkenburg aan de Geul en lezer van Kijk op Valkenburg, heeft u altijd een streepje voor bij Thermae 2000. Regelmatig ontspannen doet u natuurlijk op de top van ‘onze’ Cauberg. Wist u dat regelmatig ontspannen zorgt voor een goede weerstand, minder stress en een helder hoofd?

Buurtbewoners aanbieding

Boek een wellnessentree en krijg een gratis kop Blanche Dael koffie én een stuk Limburgse vlaai van Bakkerij Paulissen. Perfect om even helemaal tot rust te komen. Koop nu een dagentree voor € 39,50.

Buurt special dagentree

10x wellnesskaart met 15% korting

Vaker ontspannen? Thermae 2000 is de ideale plek om, lekker dichtbij, tot rust te komen. Als buurtbewoner ontvangt u 15% extra korting op een wellnesskaart met 10 toegangstickets. Met de 10x wellnesskaart, kunt u tegen een voordeliger tarief genieten van onze faciliteiten incl. thermale baden, whirlpools, sauna's, rustruimtes en restaurants. Daarnaast kunt u deelnemen aan verschillende belevenissen en opgietingen.

Toe aan rust en ontspanning? Kies dan de 10x dag wellnesskaart voor € 31,75 per entree. Deze tickets zijn niet persoonsgebonden en daarom ook makkelijk te delen. Na aanschaf van de wellnesskaart, reserveert u elk bezoek afzonderlijk met de ontvangen e-tickets. Shop hier de tickets

10x dag wellnesskaart

 

Sauna is gezond

Wist u dat, regelmatig gebruik van de sauna grote gezondheidsvoordelen oplevert:

  • Versterkt het immuunsysteem. Regelmatig saunabezoek traint het lichaam beter om te gaan met temperatuurverschillen, daarmee versterkt het immuunsysteem waardoor men minder vatbaar is voor virussen.
  • Zorgt voor ontspanning. Stress is ongezond voor lichaam en geest. Een wellness bezoek zorgt voor ontspanning en maakt het lichaam weer klaar voor de volgende dag.
  • Reinigt uw lichaam. Transpireren in de sauna zorgt voor natuurlijke afvoer van afvalstoffen. Een detox voor het lichaam!
  • Brengt geluksgevoel. Tijdens een saunaronde maakt het lichaam serotonine aan, dit geeft een geluksgevoel. 

 

 

 

Reserveer uw saunadag
Dame in badjas loopt langs buitenbad bij Thermae 2000. Dame in badjas loopt langs buitenbad bij Thermae 2000.
Dame geniet met zon op het gezicht in buitenbad. Dame geniet met zon op het gezicht in buitenbad.
Dame in koude buitenbad bij Thermae 2000. Dame in koude buitenbad bij Thermae 2000.
Twee vriendinnen praten in het buitenbad van Thermae 2000. Twee vriendinnen praten in het buitenbad van Thermae 2000.