Buurtbewoners

Wanneer was u voor het laatst bij Thermae 2000? 

De zomer is in zicht en dat betekent dat het tijd is om te ontspannen. En wat is er nou beter dan een dagje Thermae 2000, op steenworp afstand? Kom zonnen vanuit een van de whirlpools, een verfrissend drankje nuttigen op het (dak)terras en genieten op de ligbedden in de ligweides. Nadien een lekker hapje eten in een van onze restaurants en alle sauna’s en thermale baden ontdekken. Een dag Thermae 2000 is de ideale manier om als buurtbewoner, lekker dichtbij, helemaal tot rust te komen en eventjes te kunnen genieten.

Zomerkaart

Zin om deze zomer wat vaker te komen genieten bij Thermae 2000? Dit jaar hebben we een speciale zomerkaart, waarbij u 4x een wellness entree voor €99,- (i.p.v. €190,-) ontvangt. Deze kaart is niet persoonsgebonden, dus kan gedeeld worden. Kom 4 dagen alleen, 2 dagen met uw buurvrouw of 1 dag met het hele gezin. Het is allemaal mogelijk met de zomerkaart.

Ontdek Thermae 2000 met de zomerkaart:

  • 4x een hele dag toegang tot Thermae 2000 
  • Geldig van t/m 31 juli
  • Niet persoonsgebonden, dus makkelijk te delen
  • Ook in het weekend geldig. Op badkledingdagen tegen meerprijs van €5,50 in te leveren
  • Leuk om cadeau te geven

 Koop nu

 

 

BBQ Linner

Al eens een bezoek gebracht aan Restaurant Pure? Verscholen in het groen, bovenop de befaamde Cauberg, ligt Restaurant Pure. Restaurant Pure bevindt zich in het hotel van Thermae 2000 en is voor iedereen vrij toegankelijk, ook als u niet bent komen ontspannen in het wellness resort. Restaurant Pure is letterlijk ‘haute-cuisine’: u kijkt hier uit over de Limburgse heuvels, maar ook de gerechten zijn van hoog niveau. Chef Reshma verwerkt in haar gerechten ‘pure’ en lokale ingrediënten tot verrassende gerechten met een Aziatische en Surinaamse twist.

Op zondag 10 en 17 juli wordt een speciaal BBQ Linner gehouden. Een linner, het moment tussen lunch en dinner, is namelijk het ideale moment om te genieten van een culinair 5-gangen menu! Verwen uzelf of iemand anders en geniet van deze linner in BBQ stijl inclusief bijpassend wijn- of bierarrangement. Ook is er live muziek aanwezig om deze middag tot een compleet, culinair en ontspannen middag bovenop de Cauberg te maken.

Reserveer nu voor €95,- p.p. inclusief bier- of wijnarrangement.

Reserveer nu

 

 

Extra badkleding weekenden in de zomermaanden

Wist u dat er in de maanden juli en augustus extra badkleding weekenden gepland zijn? Naast ieder eerste volledige weekend van de maand, zijn nu het weekend van 22 t/m 24 juli en het weekend van 19 t/m 21 augustus toegevoegd aan de kalender. Deze weekenden zijn de ideale manier om kennis te maken met de sauna en wellness wereld. U hoeft niet ver te reizen maar heeft wel een heerlijke dag in het vooruitzicht!

Bekijk de kalender om alle badkleding weekenden te bekijken.

 

 

Voordeel voor onze buurtbewoners

Als bewoner van Gemeente Valkenburg aan de Geul en lezer van Kijk op Valkenburg, heeft u altijd een streepje voor bij Thermae 2000. Regelmatig ontspannen doet u natuurlijk op de top van ‘onze’ Cauberg. Wist u dat regelmatig ontspannen zorgt voor een goede weerstand, minder stress en een helder hoofd?

Buurtbewoners aanbieding

Boek een wellnessentree en krijg een gratis kop Blanche Dael koffie én een stuk Limburgse vlaai van Bakkerij Paulissen. Perfect om even helemaal tot rust te komen. Kies voor een 4-uurs dag entree voor € 29,50 of een dagentree voor € 39,50.

Buurt special 4-uurs entree

Buurt special dagentree

10x wellnesskaart met 15% korting

Vaker ontspannen? Thermae 2000 is de ideale plek om, lekker dichtbij, tot rust te komen. Als buurtbewoner ontvangt u 15% extra korting op een wellnesskaart met 10 toegangstickets (4-uurs of de gehele dag). Met de 10x wellnesskaart, kunt u tegen een voordeliger tarief genieten van onze faciliteiten incl. thermale baden, whirlpools, sauna's, rustruimtes en restaurants. Daarnaast kunt u deelnemen aan verschillende belevenissen en opgietingen.

Kies voor de 10x 4-uurs wellnesskaart als u wat korter wilt komen genieten à € 24,25 per bezoek. Toe aan hele dagen rust en ontspanning? Kies dan de 10x dag wellnesskaart voor € 31,75. 

Deze tickets zijn niet persoonsgebonden en daarom ook makkelijk te delen. Na aanschaf van de wellnesskaart, reserveert u elk bezoek afzonderlijk met de ontvangen e-tickets. Shop hier de tickets

10x 4-uurs wellnesskaart

10x dag wellnesskaart

 

Sauna is gezond

Wist u dat, regelmatig gebruik van de sauna grote gezondheidsvoordelen oplevert:

  • Versterkt het immuunsysteem. Regelmatig saunabezoek traint het lichaam beter om te gaan met temperatuurverschillen, daarmee versterkt het immuunsysteem waardoor men minder vatbaar is voor virussen.
  • Zorgt voor ontspanning. Stress is ongezond voor lichaam en geest. Een wellness bezoek zorgt voor ontspanning en maakt het lichaam weer klaar voor de volgende dag.
  • Reinigt uw lichaam. Transpireren in de sauna zorgt voor natuurlijke afvoer van afvalstoffen. Een detox voor het lichaam!
  • Brengt geluksgevoel. Tijdens een saunaronde maakt het lichaam serotonine aan, dit geeft een geluksgevoel. 

 

 

 

Reserveer uw saunadag