Wellness cadeaus voor secretaresse dag

19 april 2022

Verdient jouw secretaresse het ook om in de watten gelegd te worden? Op donderdag 21 april is het Secretaresse dag: hét perfecte moment om jouw secretaresse, de persoon op wie jij altijd kunt vertrouwen, in het zonnetje te zetten met een leuk cadeau. Verdient jouw secretaresse dit jaar ook een echt ontspannen cadeau? We hebben een aantal wellness tips op een rijtje gezet:

 

1. Baden in wijn bij Thermae 2000 

Met een glas wijn in de hand genieten van het Limburgse heuvelland, terwijl je helemaal tot rust komt: verras jouw secretaresse met deze ontspannen nieuwe behandeling, waarbij vino therapy volledige rust brengt. Deze unieke ervaring zorgt ervoor dat jouw secretaresse volledig in de watten wordt gelegd en kan genieten van me-time. Met ons nieuwe wijnbad dagarrangement kun jij jouw secretaresse nog beter verwennen. Door een gehele dag te ontspannen bij Thermae 2000, inclusief een behandeling in de wijnbaden, kan jouw secretaresse helemaal relaxen en de buitenwereld voor een dagje vergeten.

2. Ideaal voor ieders home-spa: Verwenpakket Body

Zorgt jouw secretaresse altijd voor jou? Dan is het nu tijd om die aandacht terug te geven. Met het body verwenpakket van onze eigen verzorgingslijn Thermae For Me geef je jouw secretaresse tijd voor me-time en selfcare. Met dit pakket krijgt het lichaam de nodige aandacht die het verdient en kan thuis een ware home-spa gevormd worden. Dit verwenpakket bevat twee luxe body producten en een hammamdoek. Ideaal om thuis of later in de sauna mee te kunnen ontspannen.

3. Ultieme ontspanning: Massage

Het ultieme ontspanmoment: een massage. Massages zorgen niet alleen voor lichamelijke ontspanning, maar helpen ook om mentale stress te verminderen. Gun jouw secretaresse een ontspanmomentje en geef een massagecadeaubon bij Thermae 2000. Met deze bon kan zelf uit een assortiment van massage types gekozen worden!

4. Vaker ontspannen: 5 keer 4-uurs wellnesskaart 

Gun je jouw secretaresse om vaker te ontspannen? Geef dan onze nieuwe 5x wellness kaart cadeau. Met deze badenkaart kan jouw secretaresse 5 keer 4 uur toegang tot Thermae 2000 krijgen. Zo kan jouw secretaresse zelf deze ontspanmomentjes over een langere periode inplannen.

 

Hebben we je al goede ideeën gegeven? Kijk op onze Shop om nog meer wellness inspiratie te krijgen.


Terug