Opgietweekend The Wave

21 april 2023

Dit wil je niet missen!

In het weekend van 29 en 30 april 2023 organiseert Happy Aufguss een opgietweekend bij Thermae 2000. Voor onze gasten betekent dit het hele weekend een programma gevuld met unieke en professionele wedstrijdopgietingen én leuke workshops.

Zaterdag 29 april: The Wave

De wave is een gloednieuw ‘wedstrijd’ concept waarin drie Happy Aufguss! coaches (Shannon, Djuri en Davey) met elkaar de strijd aangaan. Samen met hun eigen team van saunameesters, strijden zij voor de overwinning! De winnaar wordt bepaald aan de hand van een publieksjury. In totaal zullen drie coaches en twaalf saunameesters deelnemen aan The Wave.

Workshop Creating Aufguss

Een kwartier voor aanvang van de opgieting zal er een korte uitleg gegeven worden over hoe een opgieting tot stand komt. En met welke elementen een saunameester rekening moeten houden.

Waar? Aan de deur van de sauna.

Workshop E-Olie & Aroma’s

Tegenover de saunakeuken in het Infinitum zullen we een klein destileerapparaat plaatsen die we de hele dag zullen laten koken. Vanuit hier zijn er een paar vaste momenten waar we wat uitleg geven over de natuurlijke geurmiddelen, het effect van deze en hoe we hier mee omgaan.

Waar? Nabij de cooldown zone


Het programma voor de workshops en opgietingen is terug te vinden bij de infopost.

 

Zondag 30 april: Speciaal opgietprogramma

Op de zondag is er geen wedstrijd, maar geniet u de gehele dag van een hoop extra opgietingen op het programma. Laat u verrassen door opgietingen in eigen thema's, met bijpassende geuren en muziek.


Deelname aan opgietingen

Alle gasten mogen deelnemen aan de opgietingen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.


Terug