Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Kom in kerstsfeer in Zuid-Limburg

vrijdag, 16 december 2016

Thermae 2000

De temperatuur gaat richting nul graden, de schemer begint vroeger. Dit zijn twee goede excuses om de openhaard, kaarsjes en gezelligheid op te zoeken. Vanaf half november verandert Zuid-Limburg in de kerstregio van Nederland. Op zoek naar gezelligheid? Zuid-Limburg is, the place to be! Van kerstmarkten onder de grond tot aan Kerst concerten, voor ieder wat wils.

Magisch Maastricht

Volg de lichtroute en ontdek speciale plekjes in Maastricht. Van 3 december t/m 7 januari vindt het Magisch Cultuurfestival plaats, laat de verschillende evenementen u verrassen, inspireren en ontroeren tijdens deze magische maand. In de decembermaand verblijft de Kerstman op het Vrijthof. Breng een bezoekje aan de Kerstman of ga op de sportieve toer en huur een paar schaatsen. Vanuit het reuzenrad heeft u een prachtig uitzicht over het de hoofdstad van Limburg: Maastricht.

Valkenburg: dé Kerststad van Nederland

Heeft u het gerucht al gehoord? Er wordt gezegd dat de Kerstman oorspronkelijk uit Valkenburg komt… Het pittoreske mergelstadje verandert richting het einde van het jaar langzaam in een echt kerststadje. Bewonder dit kerststadje zowel ondergronds als bovengronds.  Neem een kijkje onderaan de bekende Cauberg, hier vindt u de grootste, oudste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa met sfeervolle kerststalletjes en heel veel lichtjes. U kunt de Kerstmarkt in de Gemeentegrot bewonderen tussen 18 november en 23 december 2016. Combineer het bezoek met een ontspannen dagje wellness met het Kerstmarkt arrangement. Blijft u liever boven de grond, dan kunt u de sprookjesachtige Christmas Parade zeker niet overslaan. Geniet van de prachtige kostuums en de van top tot teen verlichte praalwagens. Bezoek de Christmas Parade op iedere woensdag in 2016 om 19.00 uur of op iedere zaterdag in 2016 om 19.30 uur.

Kerststad Valkenburg

Bourgondische wandeling tijdens Kerst

Wat klinkt er nou beter dan een wandeling met hier en daar een heerlijke amuse? Met de Route d’Amuse wordt u langs 5 gerenommeerde horecagelegenheden geleidt waar u een lekkere amuse ontvangt. Kies uit één van de vier routes en combineer de Kerststad van Nederland met een wandeling en bourgondische hapjes.

Eindig uw bezoek met het mooiste uitzicht van Nederland

Extra ontspanning nodig? Na al die indrukken in de omgeving is het natuurlijk ook lekker om even niets te doen. Denk terug aan de feestelijke versieringen en mooie shows terwijl u onderuitzakt in een van de whirlpools bij Thermae 2000. Bekijk de openingstijden tijdens de feestdagen. Bubbelend het jaar uit!

Reserveer direct uw ontspanning

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer