Jenneke's Blog - Een gezichtsbehandeling... omdat je het waard bent.

29 december 2017

 

Elaine is mijn behandelaarster vandaag. We vinden elkaar meteen heel leuk, want Elaine komt uit Cuba en ik geef salsalessen. Je merkt al… ik klets graag met de mensen van Thermae. Maar als ik na het reinigen, de peeling en het verwijderen van de onzuiverheden een gezichtsmassage krijg met een hyaluronzuur-serum, heeft ze me toch echt stil gekregen. Tijdens het gezichtsmasker krijg ik óók nog een hoofdmassage. Het kan niet op!

Ze vertelt dat ik een droge huid heb en past daar de producten van mijn gezichtsbehandeling op aan. Elaine maakt gebruik van een productenlijn die speciaal is gemaakt voor Thermae 2000: Thermae For Me, met eigen bronwater/thermaalwater toegevoegd! Heel exclusief en bijzonder dus. Deze producten maken me wel blij, want ze zijn geschikt voor mensen met een gevoelige huid, zoals ik, en werken zeer diep. Én anti-aging. Want ja… die 30 staat toch echt voor de deur…

Liefs, Jenneke

Ps. Ik had een behandeling van 50 minuten. Er is ook nog een kortere van 25, maar ik raad deze aan omdat die andere te kort is voor een fatsoenlijke ontspanning.

 

 

 


Terug