Herfst in Zuid-Limburg

16 oktober 2023 - Thermae 2000 redactie

Er is geen betere plek om de veranderende natuur en dit mooie seizoen te beleven dan het prachtige Zuid-Limburg. Met haar rijke natuur en heuvelachtige uitzichten beleef jij de herfst maximaal! Vanaf de Cauberg zien we de bomen langzaam verkleuren, de bladeren naar beneden vallen en ruiken we de geuren van warme kruidige gerechten (zoals curry's en maaltijdsoepen).

 

Wandelen in Zuid-Limburg

De herfst is hét seizoen om de natuur in te gaan. Trek de wandelschoenen aan en combineer je bezoek aan Thermae 2000 met een mooie wandeling vanaf de Cauberg of loop richting het pittoreske Valkenburg aan de Geul. Na de wandeling is het tijd voor ontspanning!

Opwarmen bij Thermae 2000

Niks lekkerder dan binnen opwarmen op een koude dag. Bij Restaurant Senses staat de openhaard aan, en geniet je van een borrel of uitgebreid diner bij het vuur. Of warm lekker op in één van de diverse sauna's of heerlijke verwarmde baden. Hmm, dat is pas genieten! 

Proef de herfst in onze restaurants

De herfst is ook zichtbaar op de vernieuwde menukaart in onze restaurants. Zo staan er kruidige curry's en rijkgevulde maaltijdsoepen op het menu. Of kies voor een lokaal stuk Limburgse vlaai met een pumpkin spice latte. Tip: bij de herfstspecials zit deze kruidige koffie inbegrepen in het arrangement.

Vakantiegevoel in eigen land

Ben je toe aan ontspanning en verlang je naar het vakantiegevoel? Zoek niet verder. Bespaar een hoop reistijd en (inpak)stress en kies voor een wellness overnachting. Met een overnachting in ons viersterren wellnesshotel in Zuid-Limburg schakel je volledig af en kom je helemaal tot rust. Boek een ontspannen overnachting voor jou alleen, of trommel je geliefde of vriend(in) op voor een offline getaway in eigen land. Tip: bij onze herfstspecials zitten fijne extra's inbegrepen. 

 

Kom jij samen met ons de herfst beleven op de Cauberg? We verwelkomen je graag.


Terug