HERFST BIJ THERMAE 2000

De temperatuur neemt af, de dagen worden korter. Kom heerlijk genieten van het najaar in de sauna en thermale baden. Wist u dat de sauna bijdraagt aan het opbouwen van een betere weerstand? Met de speciale herfst specials geniet u voordelig van een dag- of weekend ontspanning incl. leuke extra's zoals een Thermae For Me home spa setje en een fles wijn op de kamer. 

Weerstand opbouwen?

Zet een dag sauna in je agenda

In een sauna wordt je lichaamstemperatuur kunstmatig verhoogd tot ‘koortsniveau’. Je lichaam reageert daarop door extra afweerstoffen aan te maken om zo ziekteverwekkers af te breken. Het resultaat: een hogere weerstand. Door de hogere lichaamstemperatuur zul je ook gaan zweten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam zich van binnenuit reinigt van alle aanwezige afvalstoffen. Beter kan eigenlijk niet.

Bekijk sauna's

Het aanhouden van het vuur in het midden van de Tuli Sauna.
Thermae For Me verzorgingsproducten op schaaltje in de badkamer.

Huidverzorging in het najaar

Met Thermae For Me

Met haar dalende temperaturen en drogere lucht is de herfst de tijd van het jaar om extra aandacht te besteden aan huidverzorging. Verzorg je lichaam met de doucheproducten van Thermae For Me en breid je gezichtsroutine uit met voedende skincare producten om een droge huid te voorkomen.

Thermae For Me

Herfst dag arrangement

Vanaf €47,50 p.p.

Geniet in de herfst niet alleen van een wellness dag bij Thermae 2000, maar neem het ontspannen gevoel mee naar uw eigen badkamer met het Thermae For Me home spa setje. Zo kunt u dagelijks thuis genieten van een heerlijk luxe wellness gevoel.

  • Thermae For Me home spa setje
  • Wellness activiteit naar keuze (gebruik solarium, massagestoel, powernap pod of een surprise activity)

Dag herfst special

Dame geniet van sauna terwijl ze van het uitzicht geniet.
Koppel proost met bubbels op terras van hotelkamer.

2-daagse herfst special

Vanaf € 134,50 p.p

Met de 2-daagse herfstspecial geniet u twee dagen lang van alle spa- en wellnessfaciliteiten bij Thermae 2000. Ga een heerlijke nachtrust tegemoet op Auping bedden, geniet van een uitgebreid ontbijt buffet en loop daarna direct in uw badjas de wellness in. Er wacht een fles wijn op uw hotelkamer en nadien kunt u thuis nagenieten met de Thermae For Me home spa producten. Zo kunt u dagelijks thuis genieten van een heerlijk luxe wellness gevoel.

  • Een hotelovernachting bovenop de Cauberg
  • Inclusief uitgebreid ontbijt buffet
  • Thermae For Me home spa setje
  • Fles wijn op de kamer

Hotel 2-daagse herfst special

Vriendinnen proosten met cocktail op het terras met uitzicht op de heuvels.

3-daagse herfst special

Vanaf €249,50 p.p.

Met de 3-daagse herfstspecial geniet u drie dagen lang van alle spa- en wellnessfaciliteiten bij Thermae 2000. Ga een heerlijke nachtrust tegemoet op Auping bedden, geniet van een uitgebreid ontbijt buffet en loop daarna direct in uw badjas de wellness in. Er wacht een fles wijn op uw hotelkamer en nadien kunt u thuis nagenieten met de Thermae For Me home spa producten. Zo kunt u dagelijks thuis genieten van een heerlijk luxe wellness gevoel.

  • Twee hotelovernachtingen bovenop de Cauberg
  • Inclusief uitgebreid ontbijt buffet
  • Thermae For Me home spa setje
  • Fles wijn op de kamer

Hotel herfst 3-daagse special

Winterabonnement

Drie maanden onbeperkt ontspannen voor €299,-

Meer info