Goed voornemen #2: Plan quality time met je geliefde

30 januari 2019

Vaak is het nog leuker om je geliefde te verrassen met een heerlijke dag of avond weg. Fijne momenten samen zijn vaak namelijk waardevoller dan andere cadeaus. Neem hem of haar bijvoorbeeld eens een avondje mee uiteten, een romantisch nachtje weg, geniet van een heerlijk ontspannen dagje wellness of nog beter: een combinatie hiervan.

Combineer liefde en ontspanning

Valentijnsdag is de ultieme dag om liefde en wellness te combineren. Bewezen is dat je minder last hebt van stress en dat je je gelukkiger voelt wanneer je tijd met je geliefde doorbrengt. Samen genieten zorgt dan ook voor het ultieme geluksgevoel. Om dit gevoel te versterken is een dag wellness een perfect dagje weg om compleet te ontspannen en samen met en van elkaar te genieten.

Wat maakt een dagje wellness nou zo speciaal op Valentijnsdag? Om te beginnen, de sfeer in de wellness is romantisch en rustgevend. Denk aan dimlicht, open haard en romantische muziek. Doordat je telefoon in een kluisje ligt, je weg bent van de drukke buitenwereld en je je in een rustgevende omgeving bevindt heb je echt de tijd voor elkaar. In een relatie is het belangrijk om aandacht aan elkaar te geven, te genieten van elkaars gezelschap en mooie momenten samen met elkaar te delen.

Romantisch dagarrangement

Quality time met je geliefde? Kijk eens naar het Valentijnsarrangement van Thermae 2000 waarbij je het meeste uit je Valentijnsdag haalt. Dit jaar incl. romantisch pakketje voor thuis met flesje bubbels en heerlijke massageolie.

Liever twee dagen romantiek?

Verleng jullie quality time en overnacht in ons hotel. De volgende ochtend ontbijt je heerlijk in badjas en genieten jullie samen van nog een volledige wellnessdag.


Terug