De kracht van Thermaal water op de huid

19 maart 2021

Veel mensen denken dat ze geen gezichtsverzorging of reiniging nodig hebben. Doe dan een test en ga op het einde van de dag met een watje met tonic over je gezicht. Je zult merken dat er heel wat vuil achterblijft op het watje. Alles weten over een goede reiniging van je huid? 

Deze week in onze WELL-CAST spraken we met 2 experts op het gebied van huidverzorging: Maureen en Evelyn. Ze vertelde ons waarom huidverzorging nodig is en wat de producten van Thermae For Me nu zo speciaal maken.

Veel mensen denken dat ze vaak geen gezichtsverzorging of reiniging nodig hebben. Doe dan een test en ga op het einde van de dag met een watje met tonic over je gezicht. Je zult merken dat er heel wat vuil achterblijft op het watje. Dit komt doordat we een hele dag door met uitlaatgassen en afvalstoffen in de lucht te maken krijgen. Als je je huid niet reinigt, ontstaat er een ophoping van vuile stoffen op de huid.  

De verzorging van je huid kun je vergelijken met het draaien van een was. Wanneer je alleen wasverzachter bij je was doet en geen wasmiddel, dan ruikt het lekker maar is het niet schoon. Zo werkt het ook voor de huid. Je moet je huid eerst goed reinigen voor je er een dag-/nachtcrème op kunt aanbrengen.

Huidverzorging – een moment voor jezelf 

Zoals eerder vermeld is het goed verzorgen van je huid enorm belangrijk. Het reinigen is voor elk type huid van groot belang. Vaak zeggen mensen dat ze geen tijd hebben om 2 keer per dag hun huid te verzorgen. Dan is de Total Balance Cleanser van Thermae For Me de perfecte oplossing. Deze 2 in 1 cleanser reinigt en hydrateert de huid en zorgt ook voor een optimale zachte huid. Door de verfrissende eigenschappen is een tonic niet meer nodig. Bovendien kun je de Total Balance Cleanser ook als make-up remover gebruiken.

Naast het reinigen en gebruik maken van verzorgingsproducten is voldoende slaap (minimaal 8 uur per dag) net zo belangrijk voor je huid en je gezondheid. 

Thermae For Me – Thermaal water

Het is algemeen bekend dat veel water drinken goed voor je huid is, maar dan ben je er nog niet. Het water dat je drinkt gaat namelijk niet rechtsreeks naar je huid toe. Daarom is water drinken alleen niet voldoende voor het reinigen van je huid en een goede skincare routine een must.

In de producten van Thermae for me zit ons eigen Thermaal water. Doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen van mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast de hydraterende werking ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde, flexibele cellen.

De producten van Thermae For Me zijn geschikt voor elk huidtype, voor zowel vrouw als man. De lijn bestaat uit reinigende producten, peeling producten, scrubcrèmes, maskers en serums.

Voorkomen is beter dan genezen!

In de productlijn van Thermae For Me richten we ons vooral op het voorkomen van huidveroudering. Nu kun je denken ‘Dit heb ik nog niet nodig’, maar het is bewezen dat vanaf 25 jaar het collageen in je huid al afbreekt. Dit wil zeggen dat je vanaf dan collageen stimulerende producten kunt gebruiken. Voorkomen is beter dan genezen!

Wat vinden onze experts belangrijk? 

Voor Maureen en Evelyn is de ingrediëntenlijst van het product het belangrijkste. Hoe meer ingrediënten, hoe rijker het product. Het rijkste product van onze eigen lijn is de Caviar Repair Crème. Deze crème bestaat voor 80% uit marine-DNA gewonnen uit echte kaviaar.

Ben jij ook helemaal overtuigd door onze WELLCAST om je huid 2 keer per dag te reinigen met onze producten? Shop de vernieuwde producten nu op www.thermaeforme.nl  Laat jij je huid liever verwennen door een expert? Boek dan nu een behandeling via www.thermae.nl/behandelingen. 

 

 


Terug