Bereikbaarheid Thermae 2000 Amstel Gold Race Toerversie 2021

9 september 2021

Aanstaande zaterdag, 11 september, zal de Amstel Gold Race Toerversie 2021 plaatsvinden. Heeft u deze dag een bezoek aan Thermae 2000 gepland? Wij zijn deze dag alsnog goed bereikbaar, houd echter rekening met drukte en enkele vertraging in Valkenburg en omgeving. Ook adviseren wij goed op de gele borden te letten en te luisteren naar de aanwijzingen van de verkeersregelaars zodat u snel aan uw dagje ontspanning kunt beginnen.

Zaterdag 11 september 2021

De finishlijn zal dit jaar bovenop de Cauberg zijn. Daardoor wordt gedurende de Amstel Gold Race Toerversie 2021 eenrichtingsverkeer ingesteld op de Cauberg, Sibberweg en Daalhemmerweg. Let op de gele omleidingsborden en graag het verzoek om de aanwijzingen van de verkeersregelaars te volgen.

Bij aankomst op ons terrein zal je verrast worden door onze dansende Cauwe; Een Klinker weizen met mineraalwater uit de 80 meter diepe bron in de Cauberg. Geniet mee met alle toppers die de Cauberg zijn opgeklommen en proef een koude Cauwe.

Zondag 12 september 2021

Zondag zal Thermae 2000 weer normaal bereikbaar zijn en kunnen zowel de in- als de uitrit van Holland Casino, Thermae 2000 en Landal gebruikt worden. 

Parkeren

Onze gasten kunnen voor, tijdens en na de Amstel Gold Race Toerversie 2021 gebruik maken van de reguliere parkeergelegenheden. Graag het verzoek om rekening te houden met (extra) drukte op parkeerplaatsen in en rondom Valkenburg. 


Terug