Bereikbaarheid Cauberg tijdens Kerstperiode

16 november 2018

Valkenburg aan de Geul waant zich weer in kerstsferen en dat brengt enige gevolgen mee voor het verkeer. Tijdens de weekenden vanaf 16 november geldt er eenrichtingsverkeer de Cauberg op. Tijdens de doordeweekse dagen in de week vóór kerst geldt er, indien noodzakelijk, ook eenrichtingsverkeer. Wanneer er eenrichtingsverkeer toegepast wordt, ziet de verkeerssituatie eruit zoals op onderstaande afbeelding. 

Komt u vanuit Maastricht?
U kunt Thermae 2000 te allen tijde via Berg en Terblijt (N590) bereiken en verlaten. De reguliere in- en uitrit van Thermae 2000 blijft beschikbaar.

Komt u vanuit Heerlen/Aachen?
Wanneer er eenrichtingsverkeer geldt, kunt u Thermae 2000 via de reguliere weg (de Cauberg vanaf het Grendelplein omhoog) bereiken. Wanneer u Thermae 2000 verlaat, wordt u door middel van bewegwijzering omgeleid naar het Grendelplein.Wanneer er geen eenrichtingsverkeer geldt, kunt u Thermae 2000 via de reguliere weg bereiken en verlaten.

Een bezoek aan de Kerstmarkt plannen?
Heeft u al plannen voor het bezoeken van de Kerststad? Combineer uw bezoek aan de Kerstmarkt met een dagje ontspannen in onze thermale baden en vele sauna's. 


Terug