Bereikbaarheid Thermae 2000 tijdens Amstel Gold Race

29 maart 2022

In het weekend van 9 en 10 april staat het in Valkenburg en omgeving in het teken van de Amstel Gold Race. Wat houdt dit in voor je bezoek aan Thermae 2000?

Vanaf woensdag 6 april

Vanaf woensdag 6 april vinden er diverse werkzaamheden plaats ter hoogte van de finishlocatie in Berg/ Vilt. Volg de gele borden voor de omleiding. De parkeerplaats van Thermae 2000 blijft gewoon bereikbaar.

Zaterdag en zondag

Ook in het weekend blijft Thermae 2000 gewoon bereikbaar. Houd rekening met drukte en eventuele vertraging in Valkenburg en omgeving. Wij adviseren goed op de gele borden te letten en te luisteren naar eventuele aanwijzingen van verkeersregelaars. De Cauberg zal enkel op de volgende momenten volledig worden afgesloten*:

11:46 uur 1e Passage heren

12:33 uur 1e Passage dames

13:04 uur 2e Passage dames

13:34 uur 3e Passage dames

14:03 uur 4e Passage en finish dames

14:30 uur 2e Passage heren

16:11 uur 3e Passage heren

16.47 uur finish heren

* Tijden onder voorbehoud i.v.m. snelheid pelotons.

Na inspanning komt ontspanning

Rijd jij op zaterdag de tourversie van de Amstel Gold Race? Kom daarna lekker herstellen op de Cauberg! Laat de benen rusten in onze heerlijke verwarmde baden, kom tot rust in één van onze rustruimtes of kies voor een wellness massage. Goed eten is ook belangrijk voor het herstel. Zin in koffie met Limburgse vlaai, een uitgebreide borrelplank met verfrissend drankje en/of een overheerlijk diner? Bij Thermae 2000 zijn er meerdere restaurant opties in huis. Kortom, alles voor een perfect herstel na een zware fietstocht, dichtbij de finish van de Amstel Gold Race. Een dag entree is mogelijk voor vier uur of de hele dag. Reserveer hier alvast je plekje online, zodat je je volledig kan focussen op trainen. Succes! 


Terug