Bastiaan Klomp nieuwe directeur Thermae 2000

30 augustus 2018

Klomp is geen onbekende op de Cauberg waar hij 4 jaar een managementpositie bekleedde voor Holland Casino. Na zijn overstap tot de Oostwegel Collection in 2010 gaf hij leiding aan de Winselerhof in Landgraaf. In 2014 aanvaardde hij zijn huidige functie en was hij verantwoordelijk voor de metamorfose van het oude Kruisherenklooster tot het enige vijfsterren hotel in Limburg, dat in 2017 nog de Dutch Hotel Award won.

Thermae 2000 zal in de komende jaren haar faciliteiten verder vernieuwen en fors uitbreiden. Nadat vorig jaar het saunagebied, het stoombad en de kleedruimten zijn vernieuwd, is deze zomer een compleet nieuwe Skincare vleugel opgeleverd. En de volgende projecten staan alweer in de figuurlijke stijgers. Het resort focust zich in de toekomstplannen helemaal op haar onderscheidend vermogen en de link met Limburg.

Eigenaar Bas Tolmeijer: “We zullen de komende jaren een aanzienlijke kwaliteitsimpuls geven aan ons resort en investeren in unieke wellnessconcepten, nieuwe hotelkamers, restaurantconcepten en verdere verbetering van de service. Bastiaan heeft oog voor detail en beschikt over de juiste kennis, creativiteit en passie om het werkelijke verschil te maken. Ik ben erg verheugd dat deze op en top gastheer zijn unieke talenten in dienst van Thermae 2000 zal aanwenden.”

Bastiaan Klomp: “Thermae 2000 is een Limburgs icoon met een rijke innovatiegeschiedenis op het gebied van kuren, genieten en ontspanning voor lichaam en geest. Het is een prachtige uitdaging om samen met het team de unieke plannen te verwezenlijken en dit icoon het volgende decennium in te loodsen.”


Terug