5 tips voor ontspanning in je dagelijks leven

31 augustus 2022

Je herkent het vast wel, tijdens de vakantie besluit je om het roer hélemaal om te gooien als je weer terug naar huis keert. Een betere werk/privé balans, meer aandacht besteden aan je gezondheid én misschien wel vaker ontspannen. Thermae 2000 geeft je graag tips om dat laatste voornemen waar te maken.

Probeer eens kleine veranderingen die je tijdens je vakantie toepast, ook door te trekken als je weer thuis bent. Welke gewoontes laat je los, waar neem je extra de tijd voor en wat is opeens minder belangrijk? Misschien kun je wel kleine vakantieroutines, toepassen in je dagelijks leven. Denk eens aan:

1. Wandelen voor- of na je werk 

Begin de dag ontspannen met een wandeling, of trek na je werkdag nog even de natuur in. Op vakantie maak je sneller een wandelingetje, terwijl je dit thuis misschien minder snel doet. Ontdek eens de fijne plekjes in de buurt van je huis, school of werk en geniet vaker bewust van de mooie omgeving om je heen! 

2. Bezoek de wellness

Thermae 2000 is dé plek om tot rust te komen. Met een unieke locatie bovenop de Cauberg en een prachtig uitzicht over het Limburgse heuvelland, komen de vakantiekriebels zo weer naar boven. Gebruikmaken van alle uitgebreide spa- en wellness faciliteiten zorgt al voor een hoop rust en tijd voor jezelf. Reserveer hier je volgende bezoek.

3. Afschakelen

Op vakantie gaat de werktelefoon uit, blijft de laptop thuis en worden meldingen uitgeschakeld. Heerlijk gevoel, niet? Probeer dit ook eens door te trekken naar de avonden en weekenden. Zo schakel je veel beter af en kom je beter tot rust. 

4. Creëer meer ontspanning thuis

Als er iets voor een ontspannen vakantiegevoel zorgt zijn het wel de luxe producten van Thermae For Me. De eigen verzorgingslijn van Thermae 2000 ademt Limburg, luxe en natuur en vormt de perfecte sfeer voor een wellness gevoel in je eigen badkamer. Neem dagelijks uitgebreid de tijd voor jezelf met reinigingsproducten, skin- en bodycare.  

5. Maak nieuwe vakantie plannen

Nu je de vakantie nog vers in je geheugen hebt, is het extra leuk om alvast na te denken over nieuwe vakantieplannen. Struin alvast het internet af naar mooie locaties. Dan heb je gelijk iets leuks om weer naar uit te kijken. Is de volgende vakantie nog ver weg? Plan dan alvast een ontspannen weekend bij Thermae 2000.


Terug