Zomer bij Thermae 2000

Hoe ziet uw perfecte zomerse dag eruit? Kom deze zomer afkoelen in onze thermale buitenbaden, genieten vanuit het bubbelbad, zonnen op onze ligweide, of genieten van een verkoelend drankje bij de Loungebar of op het dakterras van het Infinitum. 

Komt u liever ontspannen mét badkleding in zowel het bad- als saunagedeelte? We hebben twee extra badkledingweekenden toegevoegd aan de kalender deze zomer. Bekijk hier het overzicht van badkleding- en ongeklede dagen.

Gasten in badjas proosten met zomerse cocktail tijdens wellnessdag.

Wellness & cocktail special

Vanaf €49,50 p.p

Beleef de zomer in het prachtige Zuid-Limburg. Kom zwemmen in onze buitenbaden, geniet van het uitzicht en prikkel de smaakpapillen met een zomerse Spritz of alcoholvrije cocktail:

  • Een gehele dag toegang tot alle spa- en wellnessfaciliteiten
  • Een zomerse (alcoholvrije) cocktail met keuze uit o.a. Aperol- en Limoncello spritz
  • Een wellnessactiviteit naar keuze

Bekijk arrangement

Zomerpas (5x dagentree)

Bestel nu een zomerpas voor €162,50 (i.p.v. €195)

  • 5x zwemmen bovenop de Cauberg
  • U betaalt €32,50 per entree
  • Niet persoonsgebonden, dus makkelijk te delen of weg te geven

Bekijk actie

Dame in bikini geniet van de zon in buitenbad.

Wellnessbezoek in de zomer

Vermijd vakantiestress en kies voor een mini getaway in Zuid-Limburg. Een staycation bespaart een hoop uitzoekwerk, reis- en wachttijden én inpakstress. Het enige waar u aan hoeft te denken is badkleding en eventueel uw favoriete leesvoer. 

Lees onze blog over Thermae 2000 met warm weer.

vitality-logo

Thermae For Me

Zomer gezichtsroutine

Stiekem weten we het allemaal wel; je huid beschermen tegen de zon is erg belangrijk. Het liefst een hoge beschermingsfactor en dit om de twee uur herhalen. Op de Thermae For Me website vertellen onze schoonheidsspecialisten je alles over huidverzorging in de zomer én bestel je direct enkele zomerse musthaves voor in je badkamer.

Bestel nu white_arrow