Vaderdag

Dé dag om alle vaders, schoonvaders, bonus vaders, opa's, buurmannen of andere topmannen in jouw leven in het zonnetje te zetten. Een mooie gelegenheid waarop je aan hem kunt laten zien hoe erg je hem waardeert. Verdient hij dit jaar ook wat extra ontspanning? Met een cadeau van Thermae 2000 zit je altijd goed.

Is hij een echte culinaire genieter? Kom dan naar een van onze summer linners (moment tussen lunch en diner) in juli of geef hem een cadeaubon om culinair te komen genieten bij Restaurant Pure. Is hij een echte wellness liefhebber? Geef hem dan een dagje wellness cadeau zodat hij samen met jou of zijn geliefde een dag kan ontspannen. Vind je dat hij echt een ontspannen behandeling heeft verdiend dit jaar? Geef dan een massagebon of gezichtsbehandeling cadeau. 

Op deze pagina hebben wij alle perfecte Vaderdag cadeaus voor je verzameld. 

Summer Linner

Zondagse Linner bij Restaurant Pure voor €95,- p.p.

Geef een mooie ervaring cadeau en zet jouw held op een bijzondere manier in het zonnetje. Neem hem mee naar een zondagse Linner op 10 of 17 juli, op een prachtige plek in Valkenburg. Het moment tussen lunch- en diner is namelijk het ideale moment om te genieten van een culinair 5-gangen menu! Met aanwezigheid van live muziek en bijpassend wijn- of bierarrangement wordt dit een geweldige, culinaire en ontspannen middag op de Cauberg. 

 • Zondag 10 en zondag 17 juli
 • Vijf gangen menu van Restaurant Pure met als thema "Rond de Wereld"
 • Incl. bijpassend wijn- of bierarrangement 
 • Prachtig uitzicht over het Heuvelland
 • Live muziek
 • Ontvangst tussen 13.30 en 14.00 

Reserveer nu

Vrouw zingt achter koppel dat dineert op het terras van Restaurant Pure met uitzicht over het Limburgse Heuvelland.
De kalf- en schaaldieren jus wordt op het bord geschonken bij de langoustine met buikspek en cassave in Restaurant Pure.

Cadeaubon t.w.v. 4-gangen diner restaurant Pure

Culinair genieten voor €49,50 p.p.

Is hij een echte foodie? Trakteer hem dan op een culinaire avond bij Restaurant Pure. Op de top van de Cauberg kun je letterlijk genieten van haute cuisine. Op grote hoogte kijk je prachtig uit over het Limburgse Heuvelland terwijl kleurrijke culinaire gerechten worden geserveerd. 

Bestel nu

Geef hem een relaxdag cadeau in ons wellnessresort voor €47,50

Leg hem dit jaar in de watten en gun hem een dagje Thermae 2000 met onze cadeauvoucher dagentree voor €47,50. Met deze cadeaubon kan hij een hele dag, alleen of samen, ontspannen en afschakelen van de buitenwereld.

 • Te gebruiken voor een hele dag toegang tot alle faciliteiten
 • Van 09.00 tot 23.00 uur 
 • Op een dag naar keuze te verzilveren

Shop hier

Man in bubbelbad whirpool met ogen dicht
Man krijgt gezichtsbehandeling.

Geef je vader een behandeling cadeau t.w.v. € 42,50

Kan jouw vader dit jaar écht wat extra ontspanning gebruiken? Geef hem dan de massage cadeaubon t.w.v. €42,50 cadeau. Met deze bon kan jouw vader kiezen of hij voor een gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor mannen wil gaan óf helemaal tot rust wil komen met één van onze massages. 

Keuze uit één van de volgende massages of beautybehandelingen:

 • Gezichtsbehandeling 25 min. Thermae For Men
 • Wellnessmasssage 25 min. 
 • Indiase hoofdmassage 25 min.
 • Hand- of voetmassage 25 min. 

 Bestel nu