Vaderdag

Dé dag om alle vaders, schoonvaders, bonus vaders, opa's, buurmannen of andere topmannen in jouw leven in het zonnetje te zetten. Een mooie gelegenheid waarop je aan hem kunt laten zien hoe erg je hem waardeert. Verdient hij dit jaar ook wat extra ontspanning? Met een cadeau van Thermae 2000 zit je altijd goed.

Is hij een echte culinaire genieter? Geef hem dan een cadeaubon om culinair te komen genieten bij Restaurant Pure. Is hij een echte wellness liefhebber? Geef hem dan een dagje wellness cadeau zodat hij samen met jou of zijn geliefde een dag kan ontspannen. Vind je dat hij echt een ontspannen behandeling heeft verdiend dit jaar? Geef dan een massagebon of gezichtsbehandeling cadeau. 

Tip: bestel je cadeaubon uiterlijk donderdag 15 juni om ervoor te zorgen dat je jouw cadeau op Vaderdag in huis hebt (voor verzending naar het buitenland geldt een langere verzendtijd).

Bierbad voor twee

€119,90 voor twee personen

Nieuw bij Thermae 2000 en speciaal voor alle bier- én wellnessliefhebbers! Neem plaats in een bierbad gevuld met een combinatie van hop, mout en gist, terwijl je geniet van een bierproeverij.

 • Bierbad privé experience voor twee personen
 • Bierproeverij bestaande uit drie bieren, waaronder ons eigen Cauwe bier

Bestel nu

Koppel zit in het bierbad en zijn in gesprek.
Gasten genieten van culinaire avond op het terras met uitzicht.

Cadeaubon 4-gangen diner Restaurant Pure

Culinair genieten voor €68,- p.p.

Is hij een echte foodie? Trakteer hem dan op een culinaire avond bij Restaurant Pure. Op de top van de Cauberg kun je letterlijk genieten van haute cuisine. Op grote hoogte kijk je prachtig uit over het Limburgse Heuvelland terwijl kleurrijke culinaire gerechten worden geserveerd. 

Bestel nu

Geef hem een relaxdag cadeau in ons wellnessresort voor €49,50

Leg hem dit jaar in de watten en gun hem een dagje Thermae 2000 met onze cadeauvoucher dagentree voor €49,50. Met deze cadeaubon kan hij een hele dag, alleen of samen, ontspannen en afschakelen van de buitenwereld.

 • Te gebruiken voor een hele dag toegang tot alle faciliteiten
 • Van 10:00 tot 22:00 uur
 • Op een dag naar keuze te verzilveren

Shop hier

Man in bubbelbad whirpool met ogen dicht
Man krijgt gezichtsbehandeling.

Geef je vader een behandeling cadeau t.w.v. € 44,95

Kan jouw vader dit jaar écht wat extra ontspanning gebruiken? Geef hem dan de massage cadeaubon t.w.v. €44,95 cadeau. Met deze bon kan jouw vader kiezen of hij voor een gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor mannen wil gaan óf helemaal tot rust wil komen met één van onze massages. 

Keuze uit één van de volgende massages of beautybehandelingen:

 • Gezichtsbehandeling 25 min. Thermae For Men
 • Wellnessmasssage 25 min. 
 • Indiase hoofdmassage 25 min.
 • Hand- of voetmassage 25 min. 

 Bestel nu

Facial scrubcrème

€32,95

Ook de mannenhuid kan een uitgebreide skincare routine waarderen. Deze facial scrub verwijdert dode huidcellen waardoor opvolgende verzorgingsproducten beter door de huid worden opgenomen.

 • Zachte gezichtsscrub
 • Reinigend en stimulerend
 • Geschikt voor gevoelige huid

 Bestel nu

Thermae For Me verzorgingsproducten op schaaltje in de badkamer.