Week van de werkstress 2023

9 november 2023

Werk hoeft niet stressvol te zijn! Tijdens de Week van de Werkstress wordt er aandacht besteed aan de werkdruk en stress op de werkvloer. De week van de Werkstress vindt plaats van 13 t/m 17 november 2023. Wij hebben enkele tips voor jou als medewerker óf als werkgever. 

Ervaar jij werkstress?

The best time to relax is when you don't have time for it

Dat is ons motto! Zit je agenda volgepropt met (privé) afspraken waardoor je na je werk geen tijd hebt om af te schakelen? Dan is het hoog tijd om een avond of dag ontspanning in te plannen. Kies bijvoorbeeld voor een evening & taste arrangement. Kom na je werk direct naar de Cauberg, start de avond met een heerlijk diner en geniet aansluitend de hele avond (tot 22:00 uur) van de wellness.

Gezonde levensstijl

Zorg voor voldoende slaap, gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging. Een gezonde levensstijl draagt bij aan je algehele welzijn.

Praat erover

Stel je eigen grenzen en praat erover met je team of leidinggevende. Wees duidelijk over je grenzen en leer 'nee' te zeggen als je overbelast dreigt te raken.

Ik ben werkgever (HR)

Burn-outs en een te hoog ziekteverzuim voorkomen is beter dan genezen. Hoe mentaal gezond is jouw bedrijf? Bij Thermae 2000 zijn er talloze opties om de vitaliteit van jouw medewerkers te verbeteren. Of het nu gaat om een teamactiviteit om het teamgevoel binnen jouw afdeling te vergroten, of je een specifieke medewerker wil helpen met een individuele aanpak. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende opties: 

  • Een eigen ticketshop waarin jouw medewerkers tegen een gereduceerd tarief dag- of avondentrees voor onze wellness kunnen bestellen, waarmee je hen aanspoort vaker een moment van ontspanning in te plannen
  • Kies dit jaar voor een ontspannen cadeaubon tijdens de kerstborrel en gun jouw medewerkers een wellnessdag bovenop de Cauberg
  • Wellness teambuilding dag met bijvoorbeeld een ijsbad workshop, aquafit of massage workshop

De mogelijkheden zijn eindeloos en worden samen afgestemd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op via business-support@thermae.nl


Terug