Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Regelmatig saunabezoek; de ideale najaarsboost voor uw lichaam

zondag, 1 oktober 2017

Thermae 2000

Het is weer de tijd van het jaar waarin we allemaal toe zijn aan een beetje extra warmte. Een warme jas, ’s avonds lekker voor de open haard én net even wat vaker een bezoekje aan de sauna. Een saunabezoek is naast lekker warm ook heel gezond. Een saunagang is het ideale middel om uw weerstand en het lichaam een ware najaarsboost te geven. Geen griepjes of verkoudheid dit najaar! Regelmatig saunabezoek (het liefst twee keer per week) leidt tot wel 30% minder kans op verkoudheid. Waar wacht u nog op?

Hogere weerstand

Bij het gebruik van de sauna gaat het lichaam meer zweet produceren zodat het van de overtollige warmte afkomt. Samen met de warmte voert het lichaam dan ook afvalstoffen af. Bij het gieten van water op de saunakachel, krijgt de huid een kick waardoor het nog meer gaat transpireren. Op die manier raakt het lichaam meer afvalstoffen kwijt. Doordat er door de hoge temperatuur een soort ‘koorts-effect’ ontstaat, gaat het lichaam extra afweerstoffen aanmaken. Door dit proces bent u beter beschermd tegen bijvoorbeeld een verkoudheid of griepje.

Stralende huid

Zodra u de sauna uit komt en het dompelbad in gaat om af te koelen, zorgt de snelle wisseling van temperatuur voor een diepe reiniging van de huid. Daarnaast  krijgt het lichaam weer een andere boost en wordt de werking van verschillende belangrijke organen gestimuleerd. Bovendien wordt de cel vernieuwing gestimuleerd, waardoor u binnen no-time een stralende huid hebt.

Ontspannen spieren

Voor sporters is het frequent bezoeken van de sauna ook een aanrader. De praktijk wijst namelijk uit dat de warmte van de sauna zorgt voor ontspanning van vermoeide spieren en de verlichting van spanningen. Mocht u dus last hebben van gespannen spieren, zal een bezoek aan de wellness zeker goed doen.

Kortom, als u het najaar sterk wilt doorkomen, is het plannen van meerdere saunabezoeken een goed idee. U verhoogt uw weerstand, ontspant uw spieren en vermindert stress, én het zorgt ook nog eens voor een stralende huid! En geef toe, zo vervelend is het toch niet om af en toe een dagje naar de sauna te gaan?

Een boost met het najaarsarrangement

5, 10 0f 20 keer ontspannen tot €50,- voordeel

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer