Onderhoud aan coating buitenbad

30 augustus 2023 - Thermae 2000 redactie

Thermae 2000 blijft continu vernieuwen, om u als gast de mooiste wellness ervaring te blijven bieden. Onderhoud aan onze faciliteiten is dan ook regelmatig nodig. Binnenkort staat onderhoud aan de coating van één van de buitenbaden gepland. Gedurende deze periode is het grote buitenbad buiten gebruik. De werkzaamheden zijn op maandag 11 september gestart. In de loop van vrijdag 29 september zijn alle buitenbaden weer toegankelijk.

Waar kan ik wel (buiten) zwemmen?

Er worden schotten geplaatst tussen het binnen- en buitenbad. Het binnenbad, zwemstraat en het Lotusbad blijven daardoor wél geopend. De dompelbaden buiten bij het saunagedeelte blijven eveneens toegankelijk. Wij zorgen ervoor dat één van de dompelbaden wordt verwarmd, zodat u alsnog aangenaam buiten kunt zwemmen.

365 dagen per jaar geopend

Aangezien we 365 dagen per jaar geopend zijn, is het onoverkomelijk dat de werkzaamheden plaatsvinden tijdens openingsuren. We proberen hinder uiteraard zoveel mogelijk te beperken, maar bieden desondanks onze excuses aan voor enig ongemak. Ons team doet zijn uiterste best om het onderhoud zo spoedig mogelijk te laten verlopen, zodat u zo snel als mogelijk weer kunt genieten van ons prachtige buitenbad. U kunt tijdens uw verblijf bij Thermae 2000 volop genieten van de whirlpools, talloze sauna's, de ligweide en diverse restaurants, zoals u van ons gewend bent. We waarderen uw begrip en geduld.


Terug