Nieuw foodconcept in Senses

24 juli 2023

Maak je klaar voor een nieuwe culinaire wellness beleving bij Thermae 2000. Restaurant Senses opent op 28 juli haar deuren met een compleet nieuw concept. Het team van Restaurant Pure zal haar werkzaamheden voortzetten in de keuken van Senses, waardoor alle gasten van Thermae 2000 nu kunnen genieten van culinaire hoogstandjes. Chef Reshma en haar team verwelkomen je graag voor een luxueuze borrel of uitgebreid diner.

 

Mooie producten & bijzondere gerechten

Het menu van Senses bestaat uit unieke gerechten, ieder zorgvuldig geselecteerd en samengesteld door de 27-jaar jonge ladychef Reshma. De kaart van Restaurant Senses verandert met de seizoenen mee en heeft een internationale keuken met verfijnde lokale ingrediënten. 

‘’Iedere dag streven wij ernaar om het allerbeste van onszelf te laten zien aan onze gasten. Als chef haal ik, samen met mijn team, de meeste voldoening uit het werken met mooie producten en het verrassen van onze gasten met bijzondere gerechten." - Reshma Simons

Volg ons op Instagram

Benieuwd naar de menukaart en een impressie van de prachtige kunstwerkjes? Volg Restaurant Senses dan op Instagram: @thermae_senses

Wellness restaurant op de Cauberg

Restaurant Senses is vanaf 28 juli 2023 dagelijks geopend vanaf 17:00 tot 22:00 uur. De keuken sluit om 21:30 uur. Het maken van een reservering is niet nodig. Meer informatie over de diverse horeca outlets in onze wellness vind je hier.

 


Terug