Neem een dag vakantie… en plan een wellnessbezoek

24 juli 2019

Een wellnessdag inplannen in de zomer lijkt misschien niet zo’n verkoelend idee, maar brengt wel vele voordelen met zich mee. Wanneer bij tropische temperaturen de stranden en openbare zwembaden vol met mensen liggen, kunt u in de wellness wél echt tot rust komen tijdens uw vakantiedag. Want op welke andere plek bent u nog verzekerd van een ligbedje, wordt u streeploos bruin en is er zo veel keuze uit heerlijk gekoelde drankjes en verse gerechten?

Sauna in de zomer?

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat een wellnessbezoek in de zomer een echte verademing voor het lichaam is. Wanneer u vaker de sauna instapt in de zomer kan het lichaam beter tegen hitte, waardoor u went aan de tropische temperaturen die in de komende jaren steeds vaker voor zullen komen.

Nadat uw lichaam is opgewarmd in de sauna lijkt het buiten heerlijk koel en kunt u nóg meer afkoelen in de verkoelende dompelbaden, koude douches, stortemmers en milde tropische douches. Hoe meer u naar de sauna gaat, hoe beter u tegen de warmte kunt.

Het is wel belangrijk om dan ook echt goed af te koelen, voldoende te drinken en uw mineralen aan te vullen door goed te eten. Denk aan vers fruitsap of een smoothie, verse groenten en fruit of een heerlijke salade!

Bescherm uw huid tegen de felle zon

In de zomer kunnen we volop genieten van het warme zonnetje, waardoor we allemaal wel een stuk gelukkiger lijken te zijn. Zonlicht geeft een flinke dosis positieve energie en verbetert het humeur, maar deze straaltjes van geluk kunnen ook de nodige schade aanrichten aan uw huid. Het is daarom heel belangrijk om uw huid goed te beschermen tegen de felle zon in de zomer.

Uw huid wordt blootgesteld aan Uv-straling, waardoor de huid sneller kan uitdrogen en verouderen wanneer deze te lang en onbeschermd in de zon is. Ongeveer 90% van huidveroudering ontstaat door de zon. Zelfs als het bewolkt is of wanneer u in de schaduw ligt kan de Uv-straling nog steeds erg sterk zijn, laat u daardoor niet misleiden en bescherm uzelf met onze Thermae For Me producten en Anti-age behandeling:

Anti Age Sun Defense Crème

Thermae 2000 heeft haar eigen verzorgingslijn ontwikkeld, met producten die uw huid verzorgen en beschermen. Zo biedt de Anti Age Sun Defense Crème hoge bescherming tegen UVA- en UVB-straling (spf 30) en bevat een beschermende werking tegen verbranding, zonder de huid wit of plakkerig te maken. De Anti Age Sun Defense Crème is verkrijgbaar via onze receptie of webshop vanaf € 24,95

Thermae For Me Anti-aging behandeling

Wilt u uw huid een echte boost geven en beschermen voor de extreme hitte? Kies dan voor onze Thermae For Me Anti-aging behandeling. Laat u in de watten leggen door onze beauty specialistes met een anti-aging behandeling die bestaat uit dieptereiniging, peeling, epileren, een algenmasker en een hoofdhuidmassage. Hierna worden serums met een hoge concentratie van werkstoffen aangebracht en een anti-aging masker. De behandeling eindigt met een dag verzorging. Boek uw behandeling deze maand voor € 80,50 i.p.v. € 89,50 p.p.! 


Terug