Kom in de kerststemming

18 september 2023

Het aftellen kan beginnen! Het magische Valkenburg aan de Geul is dé bestemming om in de kerststemming te komen. Combineer Thermae 2000 met een bezoekje aan de kerstmarkt óf kies ervoor om de Kerstdagen zelf bij ons door te brengen. Bekijk hieronder onze opties!

Kerstdagen bij Thermae 2000 (24 + 25 december)

Geen zin om urenlang in de keuken te staan dit jaar? Laat je bij ons in de watten leggen en neem tijd voor jezelf. Kies tijdens de kerstdagen voor een overnachting in ons wellnesshotel en schuif in de avond voor het diner aan bij Restaurant Senses (met live muziek). In de ochtend start je de dag met een rondje zwemmen (vanaf 9:00 uur) of begin je eerst met een uitgebreid kerstontbijt.

Alleen mogelijk met aankomst op 24 en 25 december 2023. Boek je vóór 1 november aanstaande? Dan ontvang je €50,- vroegboekkorting en betaal je €299,50 p.p. Boeken kan hier.

Kerstmarkt hotel arrangement (17 november t/m 30 december 2023)

Geniet van een onvergetelijke feestelijke en ontspannen overnachting in Valkenburg aan de Geul. Combineer uw wellness overnachting met een bezoek aan de kerstmarkt in Valkenburg aan de Geul, op loopafstand van Thermae 2000. Keer na de kerstmarkt terug naar ons wellnessresort om op te warmen en te genieten van verwarmde baden, sauna's en rustruimtes.

Kom in de feestdagenstemming, bezoek de magische kerstmarkt en beleef meerdere ontspannen dagen in ons wellnessresort. Reserveer alvast vanaf €119,50 p.p. Boeken kan hier.

Feestdagen

Bekijk hier ons complete aanbod voor de feestdagen, inclusief handige ontspannen cadeautips!


Terug